Western munkacsizma tapasztalatok?
Szeretnék western csizmát venni, amit tudok egész nap nyúzni és lovagolni is benne. Erre kimondott munkavonalú, nem pedig style csizmára lenne szükségem.
Már egy ideje böngészem a netet.
Az Ariat-ot
( [link] ) ismertem, ezen felül találtam a WildWest store-ban forgalmazott Stars&Stripes ( [link] )
, valamint a Sendra és a gáborcsizmák, de az utóbbi kettő inkább style vonalon mozog.
Az Ariat jó lenne, még az ára sem lenne probléma ( 60k HUF-tól felfelé ), de az elrettentő, hogy nem tudom felpróbálni. A lábam ugyan meg tudják mérni itthon, de nekem elég magas a lábfejem, attól, hogy a számozása megfelelő még nem biztos, hogy a lábam bele is megy. Így félek megrendelni. A Stars&Striperól pedig abszolút semmit nem tudok. A honlapjuk szerint lassan 30 éves cég, de ennyi.
Esetleg tudna valaki érdemben hozzászólni a témához?
A segítséget előre is köszönöm!
Szia!
Én a ariat és a justin márkákat javasolnám leginkább. Minőségiek, strapabíróak és többnyire jól is néznek ki. De úgy gondolom ezeket Amerikában venni vagy onnan rendelni jobban megéri, mert ott sokkal nagyobb a választék és alapvetően olcsóbbak, csak rendelés esetén a szállítási költség még rá jön, de ha több emberrel rendelsz együtt akkor, szerintem jobban megéri, mint itthon megvenni. (Számozás: kb. a 6=37; 6,5=37,5; 7=38; 7,5=39)
A WildWest Store-t én nem igazán kedvelem, mert én is kerestem ott csizmát, de ott is a legtöbb divatcsizma volt, a munkacsizmák meg vagy rondák voltak vagy irreálisan drágák.
A Gábor csizmákról is jókat hallottam többnyire, de ott sem valami óriási a választék és szintén nagyon drága.
Remélem tudtam segíteni, összességében amerikából a legérdemesebb venni, mert 100$ körül lehet nagyon jó, márkás csizmákat kapni és akkora a választék hogy a szavad eláll.
[link] ők szoktak kitelepülni a magyar western OB fordulókon a versenyre Székesfehérváron. Szeptemberben még lesz egy lehetőség. :)
Írhatsz is nekik (angolul), hogy milyet szeretnél, milyen méretben, hozzanak párat próbálni, de átlagos méretekben szokott lenni náluk mindenféle.
Köszönöm a válaszokat!
Voltam a hétvégén a Western OB-n egész hétvégén.
Beszéltem a Martinnal, nagyon jól beszél magyarul, nem kell az angollal vegzálni. Fel is próbáltam egy Justin-t. Egész kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!