Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Az mit jelent egy ló hírdetésb...

Az mit jelent egy ló hírdetésben (lovasok.hu), hogy nem gyerekló?

Figyelt kérdés

Azt hogy kezdő (12 év körüli) gyereknek nem való, vagy, hogy haladó 12 évesnek sem megfelelő?

Lehet, hogy értelmetlen kérdés, de kíváncsi vagyok, mert lovat szeretnék venni...

Olyat is láttam, hogy iskolaló, de kezdőknek nem ajánlott. Ez mit jelent? Mert én azt hittem hogy az iskolaló az, amin az kezdők lovagolni tanulnak...

#lóvásárlás #gyerekló
2015. júl. 18. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén szólva ha ezek az alapkifejezések se mennek, nem való neked lovat tartani.
2015. júl. 18. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Iskolaló az, amin sokan lovagolnak egy lovasiskolában. Ettől még lehet, hogy futószáron mindenkit a földbe döngöl, mert nem viseli, ha valaki össze-vissza pattog még a nyeregben, de a haladóbbakkal pl. remekül ugrik, stb.

Ha pedig nem gyerekló, akkor nem gyerekló, kész. Nem való gyerekek mellé, pont.

Az első válasza megfontolandó.

2015. júl. 18. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem értek a lovakhoz, de tök egyértelmű, hogy nem való gyereknek.
2015. júl. 18. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Természete vagy nehezen lovagolhatósága miatt sok egy gyereknek .
2015. júl. 18. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:

A lányomnak lenne a ló, aki már több mint 4 éve lovagol. És nem érzem kötelesnek magamat arra, hogy minden kifejezést tudjak a lovakkal kapcsolatban. Egyébként bértartásban tartanánk a lovat és az oktató is jön megnézni, ha kiválasztottunk egyet.

Az utolsó válasza volt a leghasznosabb. De azért mindenkinek köszönöm...

2015. júl. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!