A lányok/nők miért imádják annyira a lovakat?
még egy lánnyal sem találkoztam aki azt mondaná hogy nem szereti a lovakat
a lovastáborok 90% lány mi ilyen vonzó a lovakban?
En nem szeretem a lovakat...
14/L
Szerintem kb. fele-fele több a fiatalok között a lány de 40 felett több a férfi.
Azért gondolják hogy lányos mert a 5-10 lányok és a rózsaszín pónik jutnak az emberek eszébe, de ha elmész egy versenyre látod hogy nincs nagy különbség. (Attól is függ hova mész díjugratásra vagy fogathajtásra stb.) Pedig a lovaglás több mint egy sport, az egy életforma érzelmekkel és persze mozgással (sporttal). Nem olyan könnyű az egész mint ahogy a rajzfilmekben mutatják vagy látszik.
Azért jön sok lány, mert én picike pónim, és nagyon sokan nem úgy képzelik el a lovaglást, mint amilyen végül. De ebből a sokból ha egy része is megmarad lovasnak, az máris több, mint a fiú, akik nem jönnek, mert lányos dolog a lovak sörényét fonogatni - holott a hadászati, vagy a mezőgazdasági igás állat egyöntetűen férfit kívánt anno, sőt.
Érdekesség, hogy a nemek aránya úgy 30 év körül megfordul, az élsportban is több a férfi, de a 30on túliak között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!