A lányok/nők miért imádják annyira a lovakat?
még egy lánnyal sem találkoztam aki azt mondaná hogy nem szereti a lovakat
a lovastáborok 90% lány mi ilyen vonzó a lovakban?
Első: ekkora badarságot is régen olvastam, pedig rendszeresen GyK-zok, olvasok néha zöldeket... Mégis milyen szexuális ingerre gondolsz? A lovaglóülésre? Hadd mondjam el, pontosan annyi szexuális inger ér lovaglás közben, mint mikor az ebédlőasztalnál ülök a széken.
H*lyegyerek.
3-as: megelőztél :D ugyanezt akartam irni :'D
Én azert szeretem, nert csodasak, nagyszerű érzés, amikor lovagolsz es főleg, amikor terepen vagtazol pár 100 métert :D
Es nagyon jo, amikor tudod, hogy te irányítod az 500-600 kg-os állatot ugy, hogy te csak 40 kg vagy :'D ( most ezzel magamra utaltam :D )
Es nem verem agyon a palcaval, es nem is rugom szét az oldalát :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__6746917-miert-..
Én megfordítanám a kérdést: Mi történt a férfiak legtöbbjével, hogy ennyire elgyávultak, ha lóról van szó? A pasik többsége a közelébe se mer menni a lónak, nemhogy felülni a hátára! Pedig ez a mai napig egy férfi sport, mert bár a nők sokkal empatikusabbak, és így "lelkileg" közelebb állnak ezekhez a hatalmas, érző állatokhoz, gyakran van szükség benne a férfierőre is, ami ugye, egyre kevesebbszer van jelen. És ezt úgy mondom, hogy magam is nő vagyok, szóval szó sincs itt sovinizmusról, ezek egyszerű tények.
A magyar ember, legyen lány vagy fiú, mindig is vonzódott a lovakhoz, ám az utóbbi időben, ahogy a fiúk egyre inkább elmentek valami más irányba, a lányok magukra maradtak a lovak körül. Eltűnnek a férfi lovasaink, tisztelet a kivételnek!
És, első válaszoló: Ha erotikus mozgás alatt a tanügetés csípőmozdulataira gondolsz, hát közölném, hogy egy nagyon nehéz edzés után engem speciel még ki is dörzsölt a sok "erotikus tanügetés", és semmiféle "erotikusat" nem tapasztaltam közben. Úgyhogy ha lovas lányok mozgására képzelődtél és húzogattad a brokit, ki kell ábrándítsalak: semmi szexuális nincs a lovaglásban, sajnálom.
De ezt szerintem az első alkalommal megtapasztalnád, amikor felülsz a lóra, és a helytelen ülés miatt megroppantanád kicsit a mogyoróidat. Sajnálom, hogy összetörtem most a nedves álmaidat, de erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!