Hogyan gyözzem meg a szüleimet hogy kaphasak egy lovat?
Gondolom azért nem, mert nagyon drága. Nem csak megvenni, hanem utána eltartani, ha beteg, kezeltetni stb.
Majd ha felnősz és saját kereseted lesz, vehetsz lovat (ha tudsz). Addig is lovagolj tovább szorgalmasan.
Hány éves vagy?
Lehet azért nem vesznek mert nincsen rá elég pénzük. Meg nem tudnák eltartani. Nem tudhatod. Nagyon drága egy lónak az eltartása. Emellett lehet, hogy nem bíznak abban, hogy el tudnád tartani. Fogadd el, hogy nem vesznek majd ha nagy leszel veszel magadnak a saját keresetedből.
Lovardában tartanád, meg az edző az havi 60-80 ezer Ft, meg aztán anyu kell egy új kötőfék, hol egy takaró, hol még egy nyeregali... stb stb. Aztán máris vagyonok mentek el a lovacskázásra.
Még megvenni egy dolog, de tartani már komolyabb költség, főleg ha netán beteg lesz, mert akkor repkednek a 10 ezresek állatorvosra.
3-as: és ha neki ez a legértelmesebb dolog? mert nagyon szereti a lovakat? akkor mi van?
látszik neked jobb hobbid nincs annál hogy ilyen okos és bölcs mondatokat irogass
De felnőttként is lehet ez a hobbija és igen is a lovaglás egy értelmes tevékenység.
Személyes példa én világ életeben megőrültem a lovakért, mondjuk nekem szerencsém volt, mert a családban volt ló, így ingyen tudtam lovagolni, viszont elkerültem otthonról és továbbra is szeretek és járok lovagolni, igaz csak heti 1x engedhetem magamnak, de én azt a havi 12 ezer Ft-ot nem tartom pénzkidobásnak. Engem ez kikapcsol és kell a lelkemnek.
Viszont mindenki addig megy el anyagilag, amennyire telik neki. Nekem erre van forrásom, de arra már nincs, hogy egy loviban 40-50 ezerért bértartásban legyen lovam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!