Hogyan győzzem meg a szüleimet?
Sziasztok!11 éves lány vagyok!Nagyon szeretem a lovakat és szeretnék is járni.Itt ahol lakom vagy egy lovas tanya és felsőfokú oktatást csinálnak.Tavaly már nem engedték meg,hogy lovagoljak mert a gerincem miatt.De már megengedték anyák is.Az az 1. baj hogy nagyon sokba kerül kezdőknek.2.meg hogy akkor lekel mondanom egy dologról.Majd most csütörtökön megyünk megnézni a lovas tanyát és akkor megmutatják hogy milyen is ez meg hogy,hogy is zajlik ez.De amiatt mert sokba kerül, amiatt azt mondta anya hogy 1 hónapban csak 2-szer.De akkor meg sem tanulok soha lovagolni!!!!!!Vagy padig akkor minden héten 1-szer.De akkor meg arról kell lemondani hogy nem kapok semmi ruhát.:) Segítsetek hogy hogy egyezzek meg anyával és apával.Köszi előre is.Ja meg amikor vágtat a ló nagyon üt a gerincemhez?vagy az fáj?Köszi előre is!:)
Név:Gerdaaa
Szia!Pontosan mennyi az a nagyon drága?Átlagosan egy óra lovaglás 3000Ft szokott lenni, persze ez változhat, de ekörül van nagyon sok helyen.
A másik amit szeretnék, hogy a környéketeken nincs másik lovarda?Mert akkor ott is rákérdezhetnál, hátha ott olcsóbb.
Amúgy szerintem úgy próbáld meg, hogy először mész egy pár alkalommal fél órát, és ha még után is érdekel a lovaglás, akkor ha lehet venni a lovardába bérletet, arra is megkérheted a szüleidet, mert úgy olcsóbban jön ki.
Illetve valahol szokott lenni olyan is, hogy dolgozol a lovak körül, és cserébe lovagolhatsz.
Egyébként nem tudom, mi van a gerinceddel, de nekem például gerincferdülésem van, és annak kifejezetten jót is tesz a lovaglás, vágtánál, meg egyébként is, egyáltalán nem fáj:)
Nagyon erősen függ ez attól, hogy mi a baja a gerincednek, mert a lovaglás tényleg nagyon komolyan igénybe veszi a deréktájon (többiek, gondoljatok csak a tanügetésre, ahol azért jelentős terhelésnek van az a rész kitéve). Erről orvost kéne megkérdezni igazából.
Kérdező, még két hetenkénti egy lovaglás is sokkal több, mint a semmi. De ha ekkora gondot okoznak az anyagiak ezzel kapcsolatban, akkor lehetséges, hogy inkább el kéne fogadnod, hogy két hetenkénti egy, és kész. Én magam 15 évet vártam arra, hogy lovagolhassak, szintén az anyagiak miatt, és csak 27 évesen kezdtem el, a saját pénzemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!