Mit tegyek még, hogy lehessen lovam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Hosszú idők óta szeretem a lovakat.17 éves leszek,ösztöndíjas vagyok és az osztály legjobb tanuloja.Van egy pónim 7 éves herélt kb 100 cm a marja.De szeretnék egy nagyobb társat,akin lehet lovagolni,mert csak nem a pónin lovagolok mett neki se jó meg nekem se,meg az se jó neki hogy egyedül van.Mondtam anyuéknak hogy saját pénzből venném és tartanám a lovakat.Igazábol nem ez szokott lenni a probléma,hogy hogy fizettem ki,hanem inkább nem bíznak bennem.Ezalatt nem azt értem hogy nem lesz kiganyézva,meg nem ittatom meg hanem hogy elrontom,(pedig a pónink sincs elrontva) meg hogy nem tudnék kezelni egy lovat,mert a pónimat se tudom futószárazni (hozzátenném hogy amikor megnyertük akkorse tudott max párszor szoktuk a barátomal mert ugye tanítani csak 2 ember tudja ,más nem jön segíteni,barátom meg nem mindig van itt tehát ugy voltam vele hogy értelmetlen igy tanítani,mert mire jön a barátom elfelejti)Tudásom meg van ahozz hogy egy 10-15 éves lovat vegyek.Lovagolni tudok.Aki szokott hozzánk körmölni ő is mondta hogy készen állok egy nagyobb lóra mert tudásom meg van hogy mennyi abrak kell könnyű vagy nehéz munkás lónak stb meg ismer kiskorom óta.(egyébbként ő fogathajtó) Betegségeket felismerem ,pl volt egy pónink aki kólikázott anyu nem hitte el,ugy volt vele h hülye vagyok hozzá stb,aztán áthívtam egy lovast hogy nézze meg addig jártattam és télleg az volt.Meg mondtam anyunak hogy nem kell a póninak zab,mett nem csinál semmmit,csak legel.de kell mert tél van...2x be is gyulladt a lába,mondtam h ez a zabtol van...áthívtuk a körmöst ő is mondta hogy a zabot el kéne venni...Helyünk van hogy tartsuk terep lehetőség is van.Mitcsináljak hogy megengedjék hogy lovat VEGYEK?2015. máj. 17. 17:11
21/23 anonim válasza:
Ó-ó, csak nem egy vágós állatorvoshoz van cseresznyénk? ;-)
Amíg ilyen idióták nyomják a lájkokat, az lenne a csúnya, ha 61%-om lenne, mert az azt jelentené, hogy magam is idióta lettem. :-p
22/23 anonim válasza:
Jól van, vergődj csak a saját szar életed ellen.Az itteni tudatlan ugatásod kicsit kompenzálja h az életben egy szardarab vagy . Te neked még az állatorvosi ellátást sem engedném, a kukacok közé jó mélye elásni,de arccal lefele nehogy kiásd magad. Nálad primitívebb agyhalott még nem volt itt az oldalon,pedig voltak már esetek. Bezárták Lipótmezőt azóta jogod van sajna a társadalmi élethez.
23/23 anonim válasza:
Bla, bla. Az én életem vidám és szép, te vagy egy hülye paraautomata, aki egész nap csak azon parázik, hogy jajj, mi lesz, ha ki kell fizetni az állatorvost, jajj, mi lesz, ha leesik a lóról stb. Fúrod bele magad a szarba, szarul érzed magad tőle, és megpróbálsz másokat is rávenni, hogy csinálják utánad ezt a hülyeséget és szenvedjenek ők is veled, aztán ha körberöhögnek, akkor jön a duzzogás meg a fikázás, mert csak erre vagy képes, annyi eszed már nincs, hogy betrappolj a Generáliba, és köss a gebédre egy agrárbiztosítást, oszt nyugodtan aludjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!