Ismertek finom, lovaknak való sütemény receptet?
Lópalacsinta:
2 répa
8,5 dkg finomliszt
1,5 dl tej
1 tojás
vaj
Pucold meg és reszeld le a répát. Egy tálba tedd bele a lisztet, üsd bele a tojást, és add hozzá a tej felét. Keverd simára, ne legyenek benne csomók. Most add hozzá a maradék tejet és a reszelt répát, s egy habverővel keverd tovább. A palacsintatésztának kicsit krémesnek kell lennie.A palacsintasütőben olvassz fel egy kevés vajat, és süsd ki a palacsintákat.
Az ilyeneket el kellene tiltani az állattartástól.
Esetleg valami lónak való étel? Vagy ciki lónak lókaját adni?
Persze hogy nem tésztára gondoltam, hanem mondjuk zab, alma, répa stb
Nem vagyok olyan agyament hogy igazi sütit hozzák neki a cukrászdából, félreértitek a kérdést! A lósüti " csak egy vicces elnevezése, de alapvetően kb semmi köze nincs a sütihez. De már találtam egy lovas könyvben receptet :D
Én nem is a kérdésen voltam fennakadva, rögtön sejtettem mire gondol, hanem a palacsinta recepten. Az nagyon durva!!!
itt van egy csomó jutalomfalat recept, de szerintem egyáltalán nem éri meg, ha az alapanyagok árából almát és répát veszel, a rászánt időben pedig legelteted a lovat sokkal több "tápanyaghoz" jut, de te tudod:
Van egy nagyon jó pony clubos könyv
Azok a csodálatos lovak és
Csináld magad! - ebben sok van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!