Milyen zablát és miért ajánlotok? (Lent)
Mondjuk az ízesített zabla is az a kategória, amit én biztosan nem raknék a szájába.
De egyébként egy vastag, kétszer tört rézzabla már tökéletes kell, hogy legyen, onnantól tényleg csak azon múlik, hogy a lovas mit csinál a lóval.
A feje meg már zabla nélkül is megy le, ha csak ennyit szeretnél, simán kilazítod felülés előtt a nyakát ;)
Én vastag réz egyszer tört csikózablát használok és tökéletes..
A volt lovam 25évesen pusztult el 1hónapja.. de a csikóhoz is ilyen van.. ő 2éves
Hiába teszed be neki a vastag, réz, akármilyen zablát, ha képzettségbeli hiányosságok vnnak a lónál, lovasnál, vagy éppen teljesen más jellegű, pl. eü, felszerelés, stb. probléma áll a háttérben.
Az én lovam pl. 15 perc alatt "leteszi a fejét" és elengedetten mozog még futószáron is (ahol ugye korlátozottak a lehetőségek), kapicánban és folyik ki a hab a szájából... Ennyit a zabláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!