Milyen zablát ajánlotok?
Lánc zabla? Te megbolondultál? :S Ez mégis hogy jutott eszedbe a csikózabla után?
Egyébként igen, egy egyszerű csikózablát ajánlanék zablagumival, hogy ne tudja kiszedni a szája szélét :)
Én a 21 éves lovamnak eddig merem csavart zablát használtam (fogatba) de rájöttem hogy elég az egyszer tört vastag réz csikózabla.. mint az álom úgy megy vele.. *.*
Minél puhábbat vegyél.. ;)
Akkor nagyon gyorsan világosítsd fel a barátnődet hogy oltári nagy butaságot mondott, nehogy nekem betegyen egy láncot a finom ló szájába! :(
A legfinomabb két zablatípus az a gumis olívzabla, vagy a duplán tört olív zabla (gumis duplán tört olívval még nem találkoztam SAJNOS), de mivel ezek már nehezebb zablák is mint a csikó, ezért nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb neki. :)
Az utolsóval kb egyet értek, csak abban nem, h az oliv nehezebb mint a csikó.
Én a nagylovasban vettem egy leheletkönnyű, üreges, vastag olivot, az teljesen megfelel a puha szájú lovamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!