Ez milyen verseny lehet? Lekötő + sarkantyú.
Figyelt kérdés
Azért nem értem, mert gondolom lekötővel nem lehet ugrani, díjlovas versenyen meg nyilván szintén nem engedélyezett. Vagy póniklubbos versenyen, vagy valami gyerek kezdő kategóriában igen?
2015. ápr. 14. 19:24
1/6 anonim válasza:
Díjlovas REV-en a gumikarikás kikötő még engedélyezett, azt tudom. A nyeregből is díjlovas versenyre következtetnék.
2/6 anonim válasza:
Éppen a melegítőben is készülhetett a kép, de amúgy ügyességiben láttam már kikötőt, de lehet a póniklub is engedélyezi. E osztályban szintén engedélyezett.
(Egyébként simán látni olyat is, aki a melegítőben kikötött lóval ugrat...sajnos)
3/6 anonim válasza:
Póni klubba engedélyezett . Valószínű D vagy C kategóriás verseny lehet.
4/6 anonim válasza:
Ezek GYEPOSZ versenyeken készült képek. Díjlovaglóban és ügyességiben is kikötőszárral tolják.
5/6 anonim válasza:
Póniklubban nem engedélyezett a kikötő, csak futószárasban.
6/6 anonim válasza:
Ismerem látásból a lovat, GyEPOSz versenyeken találkozgattunk anno, és ott kezdő, illetve könnyű kategóriában lehet kikötőt használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!