Ez normális? (lent)
...vagy csak én háborodtam fel azon, hogy egy profi lovasról ilyen képeket látok?
Remélem az ilyeneket a bírók kizárják.
Múltkor voltam egy amatőr versenyen, ahol a ló megtagadta az ugrást, a kiscsaj meg úgy elkezdte verni pálcával, hogy legszívesebben bementem volna a pályára és lerángattam volna a lóról.
Az ott tényleg vér?!? Mit keres egy csodás lényen egy ilyen brutális állat?!
Borzasztó!
Az aki a képen van, Krucsó Szabolcs, Magyarország egyik legjobb lovasa. Úgy szidjátok, hogy a kisujjában van annyi hozzáértés mint bennetek együttvéve.
Az hogy kidörzsölte az oldalát, olyan mint amikor egy cipő feltöri a lábatokat. Azonnal hívod a rendőrséget ha egy barátnődnek feltöri a topánka a lábát? Hú de brutális!
Mellesleg mostanában elég sokat versenyzett a lóval, és még nem láttam feltörve az oldalát. Ha ennyire ismeritek a Kiskunhalasi verseny körülményeit is, akkor biztos tudjátok hogy ez az 150-es Grand Prix volt, amit annyira rossz időben rendeztek meg, hogy a pályára kellett melegítő ugrást rakni, és nem született hibátlan.
Ne okoskodjatok már ennyire ha nem is értetek hozzá és nem is ismeritek a körülményeket. Ez egy elég lehetetlen ló, és igen, az első képen vizesárkot ugrik, amire elég szemét módon ránézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!