Ez normális? (el vagyok keseredve)
1 éve lovagolok,heti 2x,de volt egy 2 honapos kimaradásom.Most osztályban lovagolok(max 3an vagyunk) és patanyomfigurákat szoktam lovagolni,meg külső,belső állítás.Egyszer vágtáztam futószáron,azóta nem,pedig nagyon szeretnék,az osztályban márt mindenki tud:(
Az oktatok egyébként nagyon kedves,de szigorú,nagyon jó híre van,korábban versenyzett,nem csak a pénz miatt csinálja.
Szerintetek normális hogy még nem tudok vágtázni?Egyik barátnőm 2 eve lovagol és márt ugrat.
Akkor nem vagyon egyedül:)
Egyébként mondta 1 héttel ezelőtt hogy szeretné velem elkezdeni,de azóta nem említette.
kérdezz rá!
nem ismerem az oktatód, de nyilván neki is kényelmesebb berakni téged harmadiknak az osztályba, mint miután lement az osztály még futószárazni, mert az úgy több idő, de pénzben ugyanott van.
legközelebb mikor időpontot kérsz kérdezd meg, hogy nem lehetne-e, hogy legközelebb nem osztályba mész, hanem futószárra, mert most már szeretnél megtanulni vágtázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!