Jó, színvonalas lovarda, ahol elkezdhetném a díjlovaglást?
Szia!
Pilisjászfalun van az Unikornis lovarda, ott edz Pachl Péter, aki nagyon profi díjlovas. Nem ismerem személyesen, emberileg bírálják páran, de a szakértelme megvan, az biztos.
Nem messze tőle ott van a piliscsévi Prosper LK, ahol Szakolczai Kinga edz, aki szintén nagyon jó lovas, és elismert edző (engem ő edzett párszor, nagyon szeretem, és sokat segített). Ezek a helyek kb 40-50 perces távolságban vannak a várostól. Lovad ugye van?
anélkül, hogy valaha lettem volna ott, de gyanítom díjlovaglásban Dallos Gyula lovardája, vagyis most már Dallos Beátáé nem lehet rossz...
ez a xenophon dunakeszin.
Bocsánat, de a kérdésben szó nem volt az árról. Nem értek a díjlovagláshoz, de ugye ott az edzőknek van besorolása (amit itt meg lehet nézni [link] ) Dallos Gyula ugye kiemelt edző, ő a valaha volt legeredményesebb díjlovas, nyilván nem 2500 nála egy óra, bár gondolom a lovai sem éppen szalmahasú Babák, illetve Pachl Péter a legmagasabb, 3as szintű edző, nem tudom mit jelent ez, de nyilván ez a besorolás, a versenyeredmények, stb arányban áll az árral is.
Gondolom ezek olyan edzők, akik versenyre, magas szintű versenyre készítenek fel. Kezdeni valóban nem náluk kell gondolom én, hanem ha már van egy jó alap,és x év tapasztalat, akkor van értelme ilyen "mesteredzőkhöz" elfáradni.
Én is Bp-n lakom, és egy szerintem nagyon jó helyre járok lovagolni. 11 év alatt ez volt az első legjobb hely, ahol kijelenthetem, hogy a lovak nagyon jók, az oktató is. Ez a lovarda Érden található, lehet ez se a legközelebbi hozzád, de még mindig nincsen annyira messze, a neve az egyesületnek pedig : Ördöglovas SE. Egész sok információ áll a rendelkezésére annak aki az oldalra téved, szóval azt is tudom ajánlani. Ha az oktatóval beszélsz, hogy díjlovaglást szeretnék itt komolyabban tanulni, biztosan elfogadják. Meg itt a versenyekre felkészítenek.
Ha érdekel mégis, nyugodtan írhatsz p.ü.-et. Minden felmerülő kérdésre kézségesen válaszolok.
Remélem sikerül találnod megfelelő lovardát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!