Zalaegerszeg közelében vagy a környező megyékben ismertek (tapasztalt lovasok) egy jó lovardát?
Figyelt kérdés
Régóta lovagolok, a megye 4-5 lovardáját már végigjártam az évek során, nevet nem említek. Olyan lovardát keresek, ahol igényesen oktatnak, nem az a lovaglás célja, hogy a ló fejét "berángassuk", és Látszólagosan összelovagoljuk. Névről ismerem az összes lovardát, de véleményeket, élményeket szeretnék hallani.
Kérek mindenkit, ne vitázzon, semmi másra nem vagyok kíváncsi csak a lovardákkal kapcsolatos tapasztalatokra. Köszi!
20/L
2015. márc. 3. 14:09
1/2 anonim válasza:
[link] Itt jártál már? Esetleg privátban leírhatnád hogy melyikekben jártál és mi volt a tapasztalatod, kíváncsi lennék.
2/2 anonim válasza:
Ajánlom neked! Én is oda járok, és nagyon tetszik... Most érkezett új oktató, vele még barátkozunk de ígéretesnek tűnik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!