Botlik a lovam! Mit lehetne ellene tenni?
Figyelt kérdés
3 éves múlott a lovam nem olyan régen. Kocsizik, hátazom is. Amikor először ültem rajta szinte minden második lépésnél megbotlott füves pályán. Aszfalton minden rendben vele de ha éppeb terepre megyek vagy a füvesített pályára akkor (mostmár kevésbé) de botlik. Meg van patkolva, mint említettem kocsizik is. Kocsiban álltalában aszfalton megy de ugyan ez a gond vele. Miért lehet ez? Mit lehetne ellene tenni? Patkó miatt van?2015. márc. 20. 23:44
11/14 anonim válasza:
Három éves múlt, de már rendszeresen kocsit húz, lovagolják, aszfalton rohangál... Én nem csodálkoznék azon sem, ha már rég kicsináltátok volna az izületeit, inait. Meg kéne nézni, hol fáj neki pontosan, kezelni, pihentetni kellene és úgy általában úgy bánni vele, ahogy egy háromévessel kell. Ugyanis még most kellene elkezdeni fokozatosan futószárazni meg megismertetni a szerszámokkal, nyereggel... Lehet, hogy már fújhatjátok, úgy el van b....va a lába szegénynek, de kéne egy állatorvos, aki megnézi.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy minden bap be van fogva! Apukám aki kocsizza dolgozik. Hétköznap szinte egyáltalán nincs is befogva. Én is tanulok, suliba járok.
2015. márc. 22. 09:41
13/14 anonim válasza:
Mar vartam az okoskodo embereket hogy mikor kell belovagolni.
14/14 anonim válasza:
A ló 2 évesen bekocsizható, 3 évesen belovagolható, szóval szerintem ezzel nincs semmi gond, de köszönjük a szakértelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!