Mi baja volt a lónak? Miért nem csinált semmit a lovas? Te ezt tudtad volna kezelni? Gonosz volt a ló? (videó)
https://www.youtube.com/watch?v=EOm9XFb1LeE
Ha nem jó a link egyeseknek: így jártatok! Nekem jó!
számomra is érthetetlenek a lepontozások de úgy látszik vannak akiknek ez adja az élet örömét... Sajnálom őket...
Ami a lovast illeti ilyenkor azonnal el kell dobni a kardot.
Ez a lépő tozas. 4 nap alatt kerultem le 43% rol 30%ra... Na mindegy... Pedig 4 válaszra válaszoltam es mindegyik 0%os lett. Pedig az utánam levo is egyet értett.
szerintem is a masik lóval volt gondja vagy a távolban látott meg valamit vagy a feneke mogott történt valami.
a lovas meg nem volt bena. El lehetett volna dobnia a kardját , de lehet hogy ugy bolt nékik mondva hogy :bármi tortenik a kardot zartsatok a kezetekben...
Ezt a sok hülye választ... persze a ló a gonosz és a lovasa csak áldozat volt!
Na de komolyan ennyire vaksi lenne mindenki?
Az biztos, hogy a lovas nem tudta kezelni a helyzetet, sőt csodálnám ha rendesen tudna lovagolni... Ahelyett, hogy vissza fogta volna a lovat, kiskörre, vagy bármire..jól belenyomta a sarkát az oldalába. Egyáltalán nem csodálkozom a ló reakcióján. Talán ha nem kapaszkodni próbált volna a lábával akkor nem indult volna meg.
Én a helyében két kézzel próbáltam volna megállítani vagy kiskörre vinni és a sarkamat a legmesszebb tenni a ló oldalától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!