Mi baja volt a lónak? Miért nem csinált semmit a lovas? Te ezt tudtad volna kezelni? Gonosz volt a ló? (videó)
https://www.youtube.com/watch?v=EOm9XFb1LeE
Ha nem jó a link egyeseknek: így jártatok! Nekem jó!
A lovas próbálta visszafogni. Mit tudott volna még csinálni?
Nem tudok lovagolni, így kezelni sem tudtam volna.
Kétlem hogy gonosz lett volna a ló, megbokrosodott és ennyi. Szerintem is a mellette lévő lóval volt baja, vagy a lovas csinált valamit ami miatt a ló meg akart szabadulni tőle.
Olcsóbban megúszta így mintha leugrott volna
ölég magas egy ló
A mellette álló lóval volt gondja, meg szerintem az egész helyzettel úgy ahogy van. Lehet, hogy újonc volt még és megelégelte a dicsőséget.
Sok minden mást nem nagyon tudott volna csinálni a lovas, egyszerűen vannak helyzetek, amelyek így érnek véget.
Mondjuk a lovas ott hibázott, hogy az első ugrások után nem dobta el a kardot és kezdett két kézzel normálisan korrigálni, mert így nem tudta kiskörre se venni.
Amúgy meg egy ló sosem lehet gonosz, minden reakciónak megvan az oka.
Mi baja volt a lónak?
Megijedt valamitől (nem a másik lótól és nem is a lovas csinált valamit).
Miért nem csinált semmit a lovas?
Azon kívül, hogy a kardot el kellett volna dobnia szerinted mégis mit kellett volna csinálnia?
Te ezt tudtad volna kezelni?
Azon kívül, hogy próbálsz fennmaradni, kiülni a bakolásokat és megfogni a lovat, esetleg körre irányítani nagyon nem lehet sokmindent tenni..
Gonosz volt a ló?
Igen, az állatoknál létezik olyan, hogy gonosz, biztos kimondottan ki akart cseszni a lovasával. Te hány éves vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!