Hát én annyira nem mondanám hogy szépek. Jól teljesítenek ugyan de nem valami sok energiát fektetnek ebbe a sportba.
2013. dec. 9. 15:09
3/11 anonim válasza:
Majd ha te lovagolsz igy kedves második akkor járjon a szád :) Ügyes lovas, többnyire jók a távolságok is.
2013. dec. 9. 15:12
4/11 anonim válasza:
Igaz, én nem vagyok egy nagy szakértő és bár jól mutatnak együtt, de nekem túlságosan merevnek tűnik a lány karja. Nem igazán követi a ló mozgását, néha néha beleránt szegény állat szájába és sokszor lehet megfigyelni, hogy felkapkodja a fejét(mmint a ló), valószínűleg neki is elég kényelmetlen.
2013. dec. 9. 15:30
5/11 anonim válasza:
Ugrásnál ez több mint normális...
2013. dec. 9. 22:02
6/11 anonim válasza:
Jajj humorherold...pontosan tudod, hogy nem az ugrások előtt történő fej felkapásról beszélek...
És nem is csak kapkodja a fejét, hanem a végén egy olyan epilepsziához hasonlító fejrázást ad elő szerencsétlen ló, hogy még nézni is rossz.
Tehát egyértelmű, hogy nem kezeli valami jól a szárat a lovas.
2013. dec. 9. 22:08
7/11 anonim válasza:
:D Nézd meg azt a videot rendesen te szakértő.. a lovas szinte meglöttyenő száron veregeti a ló nyakát és a ló boldog és azért csinálja, konkrétan hozzá se ér a lány a szárhoz amikor a ló megrázza a fejét...
Nagyon bírom az ilyen hozzá nem értő, kezdő emberket akik csak oltják a másikat, úgy hogy semmit se értenek a lovagláshoz, főleg nincs egy ilyen szintű versenymúltja mint a lánynak a videóban. Fogalmam sincs hogy ki ő,de a videóban egy példás lovaglás látható, egy tatis minősítő versenyen, ráadásul nem kis pályán. Ha valaki ennél komolyabb szinten versenyzik, utána mondjon rá bármit...
2013. dec. 9. 22:56
8/11 anonim válasza:
El kell jutni A-2-ig, aztán lehet kritizálni! Bár ezen a videón nem nagyon van kritizálni való.
2013. dec. 10. 11:26
9/11 anonim válasza:
Ismerem a lányt és a lovait is, a lovardánkban is szoktak edzeni. Nagyon ügyesek, jók a távolságok, és szép a stílusuk is. A kritizálásról annyit: tényleg belöttyent száron megpaskolja a lovat, Ati meg boldog, ezért rázza a fejét ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!