Sürgős! Lovam lába hideg. Bajt jelezhet?
Figyelt kérdés
Istállófásli van rajta a boxban, hogy ne verje össze a lábát. Mikor lovaglás előtt tekertem le róla, az egyik mellső lába hideg volt. A többi 3 nem, csak 1 mellső. Nem sántított rá, de ilyet még nem tapasztaltam. Baj lehet ez? Az alátétes fásli alatt mindig meleg szokott lenni...2015. febr. 2. 19:34
11/13 A kérdező kommentje:
Boxba zárva kell lennie egész nap, nem mozoghat, csak felügyelet alatt napi 15 percet (erre az időre viszont fel is ulhetek, es ha rajta ulok konnyebb kezelni mint ha futoszaron megy). Nem pontoztam le senkit... Fasli meg marad, koszonjuk. Rugdosodik meg kapar meg ilyenek, osszeuti a labait meg a falakba is beuti. Istallokamasli jobb lenne, de az 40ezer ft 4 labra...
2015. febr. 4. 06:22
12/13 anonim válasza:
Na, pont erre gondoltam én is a boxpihenő+lovaglás kombinálása alapján. Az istállófásli egy létező dolog, nem az ördögtől való, olyan nagyon nem szoríthatta el, mert akkor három lábon állt volna a ló. Vastag alátétet alá és nem lesz semmi gond.
13/13 anonim válasza:
Ha nincs pénzed felszerelésre akkor lehet hogy inkább a lovat add el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!