Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hidegben milyen lovascipőt...

Hidegben milyen lovascipőt vesztek?

Figyelt kérdés

Több verzión is gondolkodom, melyik a legjobb? Még egyáltalán nincs lovaglócsizmám vagy cipőm.

Csak terepen lovagolok, ill. kültéren!

-thermo csizma

-cipő + lábszárvédő és meleg zokni

Inkább cipő mint csizmapárti vagyok, de nem tudom, hogy elég lenne-e egy melegebb cipő. Meg tudom úszni 15 ezer körül? Hol vásároljak? Egyéb lábbeli tippek?

2014. nov. 29. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Terepen nekem a thermocsizma vált be. Komolyabb, bélelt lovaglócipőt akkor érdemes venni, ha ugrasz, díjlovagolsz, mert az alkalmasabb komolyabb munkára. De terepen - főleg ha szereted a hosszabb tereplovaglásokat - a legjobb, legmelegebb választás a thermocsizma.
2014. nov. 29. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előzőhöz!

ezek a 10.000 ft-ért kapható thermo csizmák tökéletesek! még mielőtt elkezdtek ilyet árulni én télen olyan hótaposót hordtam, aminek nem volt belül zippzárja, nekem az is jó volt, olyan kevésbé bumszli fajtát. úgy 3-4 fok fölött nekem elég a sima cipő egy vékony és egy vastag zoknival, az alatt meg jobbára amúgy is farmert veszek (alatta 2 cicagatyával) azt meg betűrtem régen a hótaposóba és tökéletes volt.

de most nekem is ilyen thermo csizmám van, egy baja van, hogy max 2 szezont bír ki és ha beleizzadsz elég nehezen szárad ki. ha pedig kivehető bélése van, akkor egy idő után kilyukad a sarkánál...

2014. nov. 29. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Decathlonos gumi lovaglócipőm van. Télen belehúzok egy bolyhos vastag zoknit, arra jön a szokásos térdzokni - most ebből is találtam bolyhost. Mondjuk az én lábam nem fázós, így nekem elég. Van egy vastagabb lovaglónadrágom, az alá szoktam felvenni egy harisnyát és egy cicanadrágot.
2014. nov. 30. 08:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt ez a 10ezres thermo csizmám hát rettenetes volt... Most egy Mountain Horse thermo csizmám van , nem 2 forintos darab de tuti hogy meleg és nem izzad benne a lábam :) De előtte hótaposót vagy bakancsot hordtam azt pedig úgy vettem fel , hogy : 1 zokni majd egy nylon szatyor arra még egy zokni és kész. Bután hangzik de 100%os meleget biztosit EGÉSZNAP ;)
2014. dec. 1. 17:29
 5/6 anonim válasza:
Én a horze-ba vettem bőr lovagló cipőt amiben szőrmés bélés volt. Én is mindig terepen lovagolok és egy darab zoknival simán elvoltam benne még hóban is és ráadásul egyáltalán nem merev mint a többi bélelt csizma. Csak ajánlani tudom :)
2015. febr. 11. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 10 ezer Ft-os thermocsizmám van, naponta hordom, már második éve és tökéletes. Nagyon szeretem. Ugróedzésre nem ideális, terepre jobb nem is kellene. Amúgy a nagylovasban nemrég még lehetett kapni béléses lovaglócipőt 7-8 ezer körül, akciósan, nem tudom van-e még. De abban én egy tereplovagláson kockásra fagynék, annyira nem meleg. Ugróedzésre, díjlovas edzésre jó lehet, de ha kimégy hosszabbat terepezni, szerintem a thermocsizmánál jobbat nem kapsz.
2015. febr. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!