Társlónak, póninak hidegben milyen takarmányozás ideális? Szénán kívül kaphat valamilyen abrakot? Akár egy kis kukoricát, gyógynövényteába áztatott zabot vagy árpát?
ez attól függ, hogy istállózva van-e a társló. ha igen és jó húsban van, akkor szerintem nem kell. ha viszont ridegben van, akkor télen is elkél még ha nem is lovagolják reggel este 1-1 fángli abrak egy nagy lónak, póninak kb harmad, vagy max fél-fél fángli.
nehéz ügy ez télen, én inkább adok egy kis abrakot a dagi lovamnak is, pedig a túlsúly nagyon ártalmas, de ne télen fogyózzon (nekem ridegben vannak).
Két fángli azért nem a világ vége...az még nem "bezabásás" :)
Inkább árpát adnék neki, kukoricát csak mértékkel, fűtés céljából akkor is inkább olajat. Viszont ha dagi, akkor láthatóan nem igényli különösebben.
Olajat mihez adjam,milyen olajat és mennyit?
Nem tudom mitől volt a patairha gyull., de a patáján még mindig látszik,tiszta csíkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!