Létezik az, hogy azért bakol egy ló mert erős a zablája?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 13:52
1/7 anonim válasza:
Nem, de az létezik, hogy durva a kezed és széttéped a száját.
2/7 anonim válasza:
vagy tele van
vagy csak nagyon jo kedve van es orombakolast csinal
vagy faj a hata
vagy túl erosen teped a szajat
szoval vagy nem tetszik neki valami
vagy csak oromileg
de terepen vagy pályán bakol?
es mennyit bakol? Első,kor utan egyet ey aztán kész vagy vegig rázza magat?
3/7 anonim válasza:
ha erős a zabla, akkor jellemzően inkább ágaskodik, úgy próbál menekülni a zabla elől.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de nem rólam és a lovamról van szó! itt olvastam egy másik kérdésben, és mivel én is úgy gondoltam hogy inkább ágaskodik miatta, úgy gondoltam rákérdezek, hogy ki mit gondol.
2015. jan. 22. 16:59
6/7 anonim válasza:
El is rohanhat, ha bántod a száját. Ellentmondásos lehet, de bizony előfordul, hogy minél jobban téped a száját, annál jobban rohan - menekül a fájdalom elől. De ez nem az erős zablától függ, egy csikózablával is lehet olyan fájdalmat okozni a lónak, hogy csillagokat lásson, ha eszetlenül és durván használja valaki. Más kérdés, hogy az erős zablával sokkal könnyebben árthat neki egy avatatlan kéz, de ebben az esetben már ott kezdődnek a problémák, hogy miért is ad valaki erős zablát egy nem eléggé képzett lovas kezébe...
7/7 anonim válasza:
Szűk keretbe kényszerítve el tudom képzelni, hogy emiatt bakoljon.
De azt ne felejtsük el, hogy akármilyen kapukulcsot teszünk a ló szájába, amíg nem nyúlunk a szárhoz, az nem fáj a lónak. A kéz az, ami a problémát okozza, nem a zabla, önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!