Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Amikor elengedem a két és fél...

Amikor elengedem a két és fél éves csődöröm a karámba, vagy futószárazás után engedem el, pár méter után bakol, viszont felém lendíti a két lábát. Erről le kell hogy szoktassam?

Figyelt kérdés
Nem rúgós, csipkedésről le van szoktatva.

2014. júl. 26. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy, ellenben megtanulhatnád mi a külnbség aközött ha örömében bakol és aközött, ha támad. Majd ha nem pár mérter után bakol akkor megbeszéljük a dolgot, addig meg ha félsz ne állj mögé.
2014. júl. 26. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogyan engeded el. Ha szinte szélnek ereszted, nem csoda. Ha megállítod és azt követően szépen, nyugodtan csatolod le a vezetőszárat, kisebb az esély a hülyéskedésre.
2014. júl. 26. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Érdekelne mi oka az ilyen fennhangon való válaszodnak.

Ráadásul nem azt kérdeztem hogyan lehet leszoktatni, hanem hogy KELL e.

Tisztában vagyok azzal hogy mi a különbség a játék és az agresszivitás között. Itt arról van szó hogy a két lábát felém lódíja tehát nem egyenesen, és nem is a másik irányba, ergo ez jelent e valamiféle tiszteletlenséget felőle. Hallottam hogy vannak dolgok amiket jó ha az ember nem enged meg a csikónak, kíváncsi voltam hogy ez az e.

Szépen és nyugodtan engedem el, szalad egyet, kirúgja magát, majd leáll legelni.

Ha pedig rossz kedved van, inkább ne válaszolj.

2014. júl. 26. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Örül, hogy vége a munkának. Ha zavar, csinálhatod azt, hogy amikor elengeded, adsz neki egy répát vagy almát.

E.

2014. júl. 27. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!