Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van még esélyem versenyezni?

Van még esélyem versenyezni?

Figyelt kérdés
Rendszeresen járok lovagolni már 4 ève,de elötte is jártam csak nem rendszeresen ès csak eldötyöktem a lovon ! Nagyon sok mindent tanultam a lotartásról ! Ès megvettem èletem elsô lovát! Eddig egy kis tanyán lovagoltam, de mellete sok lovardában voltam ahol megnèztek : Kisbèri lovarda, Koppánytetô, Deres lovasudvar stb. De úgy döntöttem, hogy a lovamat egy jobb helyre viszem mint egy tanya es komolyabb edzèst veszek ! De mivel nem kezdtem fiatalon ès nem is kaptam versenyrevaló edzèst van esèlyem elindulni ?

2015. jan. 11. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Soha nincs késő elkezdeni, a lovaglás nem egy olyan sport, amiből huszonévesen kiöregszel. Természetesen ha magas kategóriában az élmezőnyben akarsz lenni, ahhoz kell pénz, és tehetség, de kisebb kategóriákban lehet érvényesülni. Ne gondoljátok már hogy B1-B3-ig mindenki milliomos...
2015. jan. 12. 08:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Peeersze, így 16 évesen nyilván egy szorgalmas munkával töltött élet megtakarításaiból finanszírozod a lovacskázós hobbidat, hát hogyne, ki is ne hinné ezt el neked?
2015. jan. 12. 08:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Pont leszarom hogy te mit hiszel el ! De en megdolgozok azert amim van es nem!anyuci es apuci tolja a kiscsajuk ala a sok penzt nem azt mondtam hogy nem segitenek be ! Es kebzeld az egesz nyarat vegigdolgoztam es suliutan tanulok de hetvegente is dolgozni szoktam de nem ez volt a kerdes szoval ha nem tudsz egy normalis szot oda irniellehet innen menni de mar most tobbet letettem az asztalra mint te 16 evesen
2015. jan. 12. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Mit tettél te le? Egy csomó hazugságot. Fölnőtt, világlátott embereknek akarod bemesélni, hogy egy szakképzetlen 16 éves kiscsaj hétvégi munkákkal összehoz százezreket... no persze, meg egy talyiga aprómajom. Illetve van egyfajta ősi mesterség, amivel össze lehetne... csak nem? ;-)

És mondd csak, nagyokos, hogyha hétköznap, suli után tanulsz, hétvégén meg dolgozol, akkor mégis mikor akarsz edzeni meg versenyre menni?

2015. jan. 12. 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
16 évesen semmi sem késő még.Akár profi is lehetsz, ha van egy kis tehetséged és komolyan gondolod! Nem mondom, hogy nem kell egy kis lóvé bele, de nem csak a kőgazdagok versenyeznek. Hajrá, ha ez az álmod, teljesen jó időben vagy hozzá!
2015. jan. 12. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!