Szeretnék venni egy lovat de itthon se a kertben nem tudom tartani. Szombathely közelébe tudtok olyan helyet ahol van bértartás és lovas oktató is!? Mert a loval versenyezni szeretnék majd.
A lovas iskolárol tudok de ott az egyik ismerősünk lovát ütötték oda nem szeretnénk vinni... (És a lónak nagyon sok kantár, nyereg, nyeregalátét, fásli, kamásli, ín ès bokavèdő, lótakaró munkatakarója és más egyéb cucca lenne...)
Ez kb. 1-1,5-2 év múlva lennr aktuális nem tudom hogy mikor tudnánk a lovat elhozni mert nagyon bevagyunk táblázva meg a ló még fiatal...
Mi az,hogy ütötték?? Tudod néhány "atyai pofon" kell ahhoz,hogy egy 400 kg teremtmény észrevegyen,és felfogja,hogy nem ő találta fel a spanyol viaszt.
Próbáld meg te egy erős,izmos csődörnek megmagyarázni,hogy márpedig nem vonszol a kancákhoz,mindezt bármiféle ráhatás nélkül.
"Tudod néhány "atyai pofon" kell ahhoz,hogy egy 400 kg teremtmény észrevegyen,és felfogja,hogy nem ő találta fel a spanyol viaszt."
Egy se, ha nem egy aluloktatott paraszt vagy, akinek foglama sincs az idomításról. Nyilván az olyan trükkök, mint pl.: lenyomom a ló fejét jelezve dominanciám tökéletesen ismeretlen neked, szóval lehet nem kéne az észt osztani...
Ja és még az első kommentelőhöz azt javítom hogy a megeggyezés szerint úgy volt hogy csak a gazdálja lovagolhatja...
És a lovasiskolába kicsesztek vele, mert másokat is ültettek rá...
2# elárulom neked,hogy tudom,hogy mit beszélek. Tudod nem szoktam verni a lovakat,de nekem nem csak kezes-bárányokkal van dolgom,és én kérek elnézést,hogy egy 800 kg-os hidegvérű csődör megrángat,akkor nem baba módon nyugodtan megszólítom,és mondom,hogy kérlek gyere,hanem helyrerakom.
Aki ezért engem lenéz,azt csak sajnálni tudom. Képzeld el,volt olyan is,amikor nemtörődöm,bunkó módon a pucolás közben a falhoz kent a ló,szerintem nincs ember,aki ilyenkor a "menj arrébb"-bal próbálkozik.És képzeld el,a ló azóta is imád,nekem is ő az egyik nagy kedvencem,odajön hozzám,fejét dörzsöli,mindig matat,teljesen normálisan közlekedik,és soha de soha nem nézett rám rossz szemmel azért,mert egyszer-kétszer egypár hülyeségért helyreraktam.
Kérdező# Azért te is beláthatod,hogy amikor azt írod,hogy megverték,abból nem csak az következhet,hogy azért verik a lovat,mert ők a bénák.A te esetedbe ez van,az emberi hülyeség miatt van büntetve jogtalanul a ló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!