Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Interneten keresek lovat, és nem nagyon találok olyat, amilyet én szeretnék. Viszont nemrég egy nagyon szép lovat láttam egy hirdetésben...csak az a baj vele, hogy 12 éves lesz. Én fiatalabb lovat szeretnék, olyan 6 év körülit. Ha én 6 éves lovat szeretnék, de nem találok, akkor megvegyem a 12 éves lovat? Nagyon szép ló, és cuki is.Illetve hány éves kortól valószínűbb a betegségek előjövetele?2015. jan. 11. 12:43
11/12 anonim válasza:
Lovasok .hu-n azert nem tesznek fel sokan kepet sztem hogy kíméljék magukat a kupecoktol .de azokat is nyugodtan megnézheted amelyinel nincs kép. Vagy irj ra emailban hogy küldjön kepet. Hidd el küldeni fog amugy sztem jobban járnak egy magyar felverrel. Mert tenyleg eleg hamar kinovid a ponit. Es akkor késő banat lesz .
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2015. jan. 11. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!