Megváltozott a lovam mi tegyek?
Nem rég kaptam meg az első lovamat, aki egy kisló, kanca.
Eddig minden rendben volt majd bekkantant és ha hozzá nyulok ill.simogatásnál súnyit 😞
Heveder huzásnál súnyit és oda akkar csipni .
Mit tudnék vele tenni ?
(Bocsi a helyesírási hibákért )
De hát a kérdésben azt írtad, eddig minden rendben volt, vagyis nem volt ilyen mindig. A lovardában bizonyára volt egy határozott lovász, oktató, aki az ilyen fent említett dolgait kordában tartotta, nálad viszont előjöttek.
Azért azt nem hagynám figyelmen kívül, hogy nyereghelyen van a baja, a csomó simán lehet egy korábbi törés maradványa, nem csoda, hogy jelzi, hogy a hevederhúzás számára kellemetlen.
Nem lehetséges esetleg, hogy vemhes?..
Nem ismerem a körülményeket vagy ahonnan hoztátok. Nekem akkor változott meg így a kanca amikor vemhes lett..
Kedves Kötözködő,
Egyrészt illik a kérdésre válaszolni, mint azt kérik is az oldalon. Másrészt diplomás etológus vagyok, most külföldön dolgozom 20 lóval, igen, azt hiszem, elmondhatjuk, hogy már láttam lovat. Szövegértelmezés: akkor kap jutalmat, ha nem mutatja az adott viselkedést. Nemcsak írni, olvasni is tudni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!