Megváltozott a lovam mi tegyek?
Nem rég kaptam meg az első lovamat, aki egy kisló, kanca.
Eddig minden rendben volt majd bekkantant és ha hozzá nyulok ill.simogatásnál súnyit 😞
Heveder huzásnál súnyit és oda akkar csipni .
Mit tudnék vele tenni ?
(Bocsi a helyesírási hibákért )
Első, nem értelek. Írta valahol, hogy hogy csinálja a hevederhúzást?
A mi kisbéri félvéreink közt is van egy kanca, aki utálja a hevederhúzást, olyankor mindig harapni akar. Nem azért, mert a lovász rosszul csinálja, hanem mert egyszerűen ilyen.
Kiprobalom, nem szoktam megutni csak akkor ha tenyleng belem csip, de akkorsem erosen ha probalkozik akkor csak a kezemetszoktam felemelni !
Akkor sok jutalmazásesz!😊
Utolsó, te láttál már lovat? Nehogy már akkor jutalmazzon a kérdező, amikor a ló nemkívántos viselkedést mutat.
Először az okra kellene rájönni, két lehetőséget látok, mert ha a lovad tündibündi volt, most meg harap, akkor valami megváltozott. Vagy a te hozzáállásod nme elég következetes, vagyis elkapattad, vagy a fájdalmára akarja felhívni a figyelmet, különösen, hogy nyereghelyen lett érzékeny. Illeszkedik a nyereg? Biztos?
Jól nyergelsz? Tuti biztos? Milyen szintű lovasok alatt ment a ló eddig és te hol állsz ahhoz képest?
Mint mondtam iskolalo volt szoval mivel kislo ezert gyerekektol kezdve felnottek is ultek rajta es olyanok is akik most tek elosszor lóra ! A nyereg jó és mindig leelenorzi egy ott dolgozo mert megkertem oket ha barmi hibat talalnak a munkamban jellezek de eddig nem volt gondjuk !
Mikor megkaptam már ilyen volt ! Gondolom o sem azt kebzelte el maganak , hogy a taborban 40 gyerek ugral korulotte ! Szerintem utalja az embereket ! Van egy csomo a hatan de azt mondta hogy nem tores okozta hanem valamilyen rovat de inkabb nem nyergelem addig mig nem latok valtozast! A hevedernel!is van egy csomo az valoszinuleg egy csircsomo ! Ezert vettem neki egy puhabb es kenyelmesebb hevedert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!