Miért csinálta ezt a lovam? (Ágaskodás)
Figyelt kérdés
A karámban elkezdett utánam jönni akármerre mentem.. aztán megálltam..ő is megállt és elkezdett fel-le bólogatni a fejével aztán ágaskodott.. ez most agresszív reakció volt vagy én értelmeztem félre?2014. dec. 11. 15:23
1/3 anonim válasza:
Ló enyhén oldalról ívben támad. Ez vagy játék, esetleg egy hirtelen mozdulattal megrémítetted.
2/3 A kérdező kommentje:
hát nem tudom..nem nagyon volt hirtelen mozdulat.. és ilyet még sosem csinált.. egyébként angol telivér a fajtája szóval nem egy nyugodt természetű ló.
2014. dec. 11. 22:58
3/3 anonim válasza:
Játszott. De ez nagyon nem jó játék, ezek szerint lónak néz, rangsorban alatta állónak. Másként nem csinálná.
Az, hogy megy utánad, rendben van, de rád nem ágaskodhat, eszébe se juthat ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!