Nektek melyik a kedvenc lófajtátok?
Nekem a Fríz és a Missouri fox trotter.
Nektek melyik?
fríz,akhal teke, arab telivér, spanyol tiszta-vérü, angol telivér,musztáng,haflingi,palomino,lipicai,fell póni,pinto,
ÉS AMI NEKEM VAN:magyar sportló
Bardigiano. Hihetetlen okos, jófej, megbízható, kényelmes. Igaz "csak" póni, de csodaszép, nagyon nyugodt, oktatásban kimondottan jó.
És nagyon szeretem a tinkereket, shire-eket, nagyon jó tapasztalataim vannak mindkettő fajtával, és csodaszépek.
Clydesdale pedig egy örök álmom marad, valami gyönyörűséges lovak, bár személyesen még nem volt lehetőségem találkozni sajnos egy példánnyal sem.
Mindegyik a Frízen KÍVŰL!!!
Egyszerűen ki nem állhatom azt a fajta lovat...
Persze a ló az ló ha lehetne lovam és csak frízek közül választhatnék,még szép hogy választanék köztük (amelyik a legjobban nem fríznek néz ki azt választanám) de mindenki más.Hozzám eleve az alkatom miatt sportlovak jönnek be és illenek hozzám.Kedvenc fajtám : nem is tudom talán a kisbéri félvér de ha nem magyar lovakban gondolkozunk akkor a Holland sportló vagy a Német sportló,Oldenburgi...ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!