Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti is balszerencsének hiszitek...

Ti is balszerencsének hiszitek a ló átnevezését?

Figyelt kérdés
Történt már veletek ilyen? Átneveztétek a lovat, és balszerencsés lett? Hisztek ebben?

2014. dec. 13. 11:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nyilván az alapján dől el, hogy hiszünk-e benne, hogy mit tapasztaltunk, de én pl. nem tudtam erről a babonáról az első 2 lovamnál, amit átneveztem és azok jártak rosszul. amikor hallottam róla, akkor még nem foglalkoztam vele, jó volt a 3. lovam neve, de a 4. lovamnak elég gáz, de mégis megtartottam, fő a békesség...

egyébként minél kevesebb ilyesmiben hisz az ember, annál nyugodtabb élet vár rá! :)

2014. dec. 13. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi neveztünk már át lovat, de azért mert nem tudtuk mi az eredeti neve. Kupectől vettük, kérdeztük, de csak annyit mondott, hogy "ló". Így mi adtunk neki egy nevet. Persze mikor 2 hónap múlva lekértük a csikóbélyegzésit kiderült, hogy Tündér a neve, de hát addigra már az általunk adottat használtuk.

Nem egy szerencsétlen ló, nagyon jól megvagyunk, bár volt egy két neccesebb helyzet, de mindig jól jöttünk ki belőle.

Mondjuk, ha olyan lovat veszünk aminek van neve (és tudunk is róla), azt már nem neveznénk át.

2014. dec. 13. 17:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!