Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A Bow Balance Sprenger kengyel...

A Bow Balance Sprenger kengyel miert jo?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 15:33
 1/5 A kérdező kommentje:
miert jobb mint barmely mas kengyel?
2014. dec. 11. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az a különlegessége, hogy egy normál kengyelnél a te lábadnak is kell idomulnia hozzá, itt viszont a kengyel idomul a lábadhoz, mert nem merev.

Biztos jó lehet, de én a büdös életbe nem adnék ki 50 ezret egy pár kengyelért, mert irreálisan soknak tartom érte.

2014. dec. 11. 16:58
 3/5 A kérdező kommentje:
igy van horribilis ar, viszont hallottam hogy azoknak jok akik napi szinten 7-8 orat lovagolnak, azoknak jo mert az izuletek nem feszulnek ugy be...jol nez ki meg minden de en sem adnek erte annyit
2014. dec. 11. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem használtam ilyet soha, de van egy olyan érzésem, hogy itt is, mint sok más esetben a nevet kell megfizetni. Ezt arra alapozom, hogy ugyanilyen kivitelű, hatásmechanizmusú kengyelt azért sokkal olcsóbban is be lehet szerezni.

[link]

[link]

Valamint a minap az imagine-ben is láttam, de nem találom a honlapján...

2014. dec. 12. 10:23
 5/5 anonim válasza:
Nekem van és nagyon kényelmes! És én se 50 ezerért vettem (mert annyit soha az életbe nem adtam volna érte) hanem új állapotú használtat vettem 20 ezerért..
2015. júl. 11. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!