A Bow Balance Sprenger kengyel miert jo?
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 15:33
1/5 A kérdező kommentje:
miert jobb mint barmely mas kengyel?
2014. dec. 11. 15:34
2/5 anonim válasza:
Szerintem az a különlegessége, hogy egy normál kengyelnél a te lábadnak is kell idomulnia hozzá, itt viszont a kengyel idomul a lábadhoz, mert nem merev.
Biztos jó lehet, de én a büdös életbe nem adnék ki 50 ezret egy pár kengyelért, mert irreálisan soknak tartom érte.
3/5 A kérdező kommentje:
igy van horribilis ar, viszont hallottam hogy azoknak jok akik napi szinten 7-8 orat lovagolnak, azoknak jo mert az izuletek nem feszulnek ugy be...jol nez ki meg minden de en sem adnek erte annyit
2014. dec. 11. 17:02
4/5 anonim válasza:
Nem használtam ilyet soha, de van egy olyan érzésem, hogy itt is, mint sok más esetben a nevet kell megfizetni. Ezt arra alapozom, hogy ugyanilyen kivitelű, hatásmechanizmusú kengyelt azért sokkal olcsóbban is be lehet szerezni.
Valamint a minap az imagine-ben is láttam, de nem találom a honlapján...
5/5 anonim válasza:
Nekem van és nagyon kényelmes! És én se 50 ezerért vettem (mert annyit soha az életbe nem adtam volna érte) hanem új állapotú használtat vettem 20 ezerért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!