A ló nem csak zablával tud támaszkodni? Többi lent
Figyelt kérdés
Kicsit összezavarodtam, eddig azt hittem, hogy a támaszkodáshoz alapfeltétel egy puha kéz, meg egy zabla a ló szájában. Ennek ellenére sok képet láttam már, ahol a ló zabla nélküli kantárral dolgozik, és száron van. (?) Pl: [link] Értem, hogy lehet már a hagyományos kantáron kívül kismillió egyéb eszközzel lovagolni, magam is szoktam kötőfékkel, de olyankor nyilván nem folyik annyira komoly munka, inkább lazulás, nyújtózkodás. (persze ez nem azt jelenti, hogy szétesve közlekedünk egész edzés alatt.) Fogalmam sincs, hogy most ennyire rosszul gondolom ezt, vagy van valami igazságalapja is, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a ló rendesen támaszkodjon a szája nélkül.2014. dec. 7. 12:04
21/23 anonim válasza:
Mindenesetre vicces látni, hogy szerintetek mekkora teljesítmény az, amit véghez vittünk, ez számomra csak visszaigazolás, mert minél többen mondják, hogy úgyse tudod megcsinálni, annál joban esik, hogy mégis. :)
22/23 anonim válasza:
Az a vicces,hogy nincs annyi egészséges önkritikád ,hogy belásd nincs igazad. Szerintem a fele nem igaz annak amiket te állítasz de ha te tényleg így látod a dolgokat az már régen nagyon rossz. Nem érdemelsz több szópazarlást !
23/23 A kérdező kommentje:
hmm.
2014. dec. 29. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!