A lovaspolósok miért úgy vágtáznak, mintha könnyűügetnének?
https://www.youtube.com/watch?v=ej8TC6I4Qq4
Itt személyes véleményem szerint kifejezetten tépi a ló száját, szerencsétlen felvétel közben felcsapott fejjel folyamatosan tátog.
Nem nagykantár van rajtuk,bár tény mint a karácsonyfa úgy fel vannak díszítve.
Figyeld meg hogy milyen szíjak és hol futnak át és össze és meglátod hogy nem nagykantár.
A fejfelcsapást én sem értem.
Általában pelhammal lovagolják őket, két szárral, ami tulajdonképpen megegyezik a nagykantárral. És éppen azért, amiért írtad. Nagy tempó mellett kell nagyon pontosnak lenni.
Nem egy lókímélő sport.
Bármelyik lovassportban megvan az hogy borzalmas amit művelnek a lovakkal.
Egy drága már alig-alig engednek ki a legelőre nehogy lesérüljön,inkább a jártatóba dugják,onnan meg vissza az állásba majd jön rá egy lovas dolgozik vele,és megint a box.
A díjlovasok kénytelenek voltak szigorítani a szabályaikon mert a díjlovak orra állandóan vérzett.
Az ugrólovak lábát sok helyről hallottam hogy amikor tanították őket bottal odavágtak nekik,hogy véletlenül se akarjanak a rúdhoz érni.
De elég ha annyit mondok hogy dopping?
Az is szörnyű nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!