Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Sportlovardát keresek sürgősen...

Sportlovardát keresek sürgősen! (? )

Figyelt kérdés

Sürgősen lovardát keresek Pest megyében, lehetőleg Budapesthez közel. Gödöllőnél nem messzebb. Olyan lovardát keresek ahol lehetőség van fejlődésre a díjugratásban, komolyabb ugrásokra is lehetőség van iskolalovakkal. Vagy lehet bérelni. Legyen mindenképpen versenyzési lehetőség!

Sürgős sajnos, köszönöm. :)

2014. nov. 24. 19:09
1 2 3
 21/27 Lolla KUlov válasza:
27%

A Marshalban a lovaknak véres az oldala a sarkantyútól!

Élőben láttam! Minden edzésen feszítőzabla van ló szájában! A lovasok nem tudnak lovagolni ott, beképzeltek!

2014. dec. 15. 17:17
 22/27 A kérdező kommentje:

Igen, a Marshal Star se a lovaknak, se a lovasoknak nem kedvez! Borzalmas egy hely, és ahogy a lovakkal bánnak!!!!

Lola te is a Marshalba jártál, vagy honnan tudod h véres az oldaluk? (aláírom, hogy egy ez igaz!)

2014. dec. 16. 16:00
 23/27 anonim ***** válasza:
Csakhogy tisztázzuk mert itt mindenki rohadt okos. A lovaink oldala nem véres . 1 feszítő zablás kantárunk van . Igen használjuk néha de természetesen egy magasan képzett ugrólóhoz szokott is kelleni . Aki komolyabban lovagol annak kell mert egy sima csikózablával nem tudod annyira megtartani a lovat ha egy ugrásnál elrohan így veszélyes . Mi sportlovakat lovagolunk. Nem lovagolunk aggresszívan szeretjük becsüljük és tiszteljük a lovainkat . Az edzőink kiváló szakemberek.
2015. márc. 15. 14:24
 24/27 anonim ***** válasza:

"Aki komolyabban lovagol annak kell mert egy sima csikózablával nem tudod annyira megtartani a lovat ha egy ugrásnál elrohan"

A feszítő zabla rohadtul nem arra van, hogy megtartsd a lovat, ha el akarna rohanni, szóval innentől az egész hozzászólásod hitelét veszti. A komolyan képzett sportlovak pedig ne rohanjanak el eleve...

2015. márc. 15. 19:04
 25/27 anonim ***** válasza:
Okoskák nézzetek meg egy profi ugroversenyt ! Mi van a lo szájába? Pelhalm ! Na akkor mi ezután szerintem elobb nézzetek körbe aztán alkossatok véleményt.
2015. márc. 19. 21:33
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem értem mi köze annak, hogy a profi ugróversenyen pelhamet használnak (bár zabla fronton elég színes a paletta profi ugróversenyen is) ahhoz, hogy dilettáns hozzáállás a rohanós ló szájába feszítőt rakni a gyerek/tanuló/ifi/bérlovas alá...
2015. márc. 20. 01:00
 27/27 anonim ***** válasza:

Engem az említett ráckevei lovarda érdekelne. Tudna esetleg vki több információt mondani? Nem sokat találtam ezzel kapcsolatban a neten...

Köszi! :)

2015. márc. 27. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!