Sportlovardát keresek sürgősen! (? )
Sürgősen lovardát keresek Pest megyében, lehetőleg Budapesthez közel. Gödöllőnél nem messzebb. Olyan lovardát keresek ahol lehetőség van fejlődésre a díjugratásban, komolyabb ugrásokra is lehetőség van iskolalovakkal. Vagy lehet bérelni. Legyen mindenképpen versenyzési lehetőség!
Sürgős sajnos, köszönöm. :)
A Marshalban a lovaknak véres az oldala a sarkantyútól!
Élőben láttam! Minden edzésen feszítőzabla van ló szájában! A lovasok nem tudnak lovagolni ott, beképzeltek!
Igen, a Marshal Star se a lovaknak, se a lovasoknak nem kedvez! Borzalmas egy hely, és ahogy a lovakkal bánnak!!!!
Lola te is a Marshalba jártál, vagy honnan tudod h véres az oldaluk? (aláírom, hogy egy ez igaz!)
"Aki komolyabban lovagol annak kell mert egy sima csikózablával nem tudod annyira megtartani a lovat ha egy ugrásnál elrohan"
A feszítő zabla rohadtul nem arra van, hogy megtartsd a lovat, ha el akarna rohanni, szóval innentől az egész hozzászólásod hitelét veszti. A komolyan képzett sportlovak pedig ne rohanjanak el eleve...
Engem az említett ráckevei lovarda érdekelne. Tudna esetleg vki több információt mondani? Nem sokat találtam ezzel kapcsolatban a neten...
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!