Sportlovardát keresek sürgősen! (? )
Sürgősen lovardát keresek Pest megyében, lehetőleg Budapesthez közel. Gödöllőnél nem messzebb. Olyan lovardát keresek ahol lehetőség van fejlődésre a díjugratásban, komolyabb ugrásokra is lehetőség van iskolalovakkal. Vagy lehet bérelni. Legyen mindenképpen versenyzési lehetőség!
Sürgős sajnos, köszönöm. :)
Nemzeti Lovarda Tattersal, igen Kerepesi út 7. ott tudsz érdeklődni ez ügyben és versenyek helyszíne is.
elérhetőséges stb itt [link]
vagy személyesen.
Szia!
Gödöllőn keresd meg a Marshal Start, én oda járok már rég és díjugratásban versenyzek , nagyon jól képzett sportlovaik vannak és szakképzett edzők, nagyon barátságos a csapat, és nem sokára közelebb költöznek Pesthez.
Megadom az egyik edző számát, hívd fel nagyon aranyos , bármilyen kérdésedre válaszol.
most megnéztem a marshall start, hogy mi lehet a gond, hát hamar ilyen képet találtam, nem hittem a szememnek!
na most egyrészt ez nem laza, mert ha a ló feje függőleges lenne már pont megfeszülne a kikötés.
másrészt a gumikarikás kikötőből kettő szokás a hevederhez oldalt rakni, itt pedig le van választva egy, amire egy futószárazó szakállat raktak és ezt a zablába. ez a "tákolmány" szerintem igencsak gáz, arról meg nem is beszélve, hogy ha ezt a lovat kezdők lovagoltatásához ilyen módon lekötik, az haladó alatt sem fog szépen menni, mert a ló nem attól lesz "kerek", megy szépen, hogy nem tudja felemelni a fejét és bele van kényszerítve ebbe a keretbe.
Több helyen olvastam szakirodalomban, hogy kezdőknél a lovat lekötik.
Én amúgy nem figyeltem, hogy csak 1 kikötő van. De ha megnézed, a kikötőszár ennél hosszabb nem is lehetne. A tanuló kezében a szárak a feszesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!