Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Valami jó ötlet? Lóvásárlás.

Valami jó ötlet? Lóvásárlás.

Figyelt kérdés
Már rég óta keresgélek lovat, és most találtam is... csak lehet, hogy nem a legjobb döntést hoztam. Kinéztem egy 9 éves lovat, de én fiatalabbat szeretnék, ilyen 6 év körülit. Szerintetek megéri megvenni egy 9 éves lovat, vagy keresgéljek tovább, és hátha megtalálom azt a lovat, ami az igazi lenne?
2014. nov. 18. 17:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. nov. 22. 18:32
 12/15 abi008 válasza:
én aztmondom hogy egy fiatalabbat nézzél inkább ki mert az ugymond jobban hozzádszokik és együtt tanultok(mint én es a sajatom) de azt mondom hogy probaljatok ki de azért nézzél mégtöbb lovat, sok van es az egyik biztos hozzád való
2014. nov. 25. 20:22
 13/15 Sezlonyrugó válasza:
0%
Lovaglásra lesz, vagy szaláminak?
2014. dec. 7. 06:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Lovagláshoz. De rég nem ilyen válaszokat várok, hogy lovaglásra lesz, vagy szaláminak!! Az ilyen inkább tolja arrébb az arrogáns képét.
2014. dec. 7. 15:51
 15/15 anonim válasza:
Erdekes hogy sokan ugy irnak 9 eves lorol mintha idos lenne es mar csak hobbizgatasra jo. Ha az anyagiak engedik ill. Eloben is megbizonyosodsz arrol, hogy megfeleloe szamodra egy lo akkor nyugodt szivvel megvasarolhatod. Enyem 11 kozeleben jart mikor megvettuk. Osszeszoktunk, jelenleg edzesekre jarunk es most akarom vele megprobalni a rev-et, aztan elmenni 1-2 versenyre. Most 15 lesz lassan
2015. ápr. 23. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!