Vélemény erről a nyeregről? (KÉP)
Igazából az érdekelne leginkább, hogy mennyire kényelmes a lónak, illetve, hogy milyen hatással van a hátára.
Olyanok válaszát várom, akik értenek is hozzá, nem csak "Biztos kényelmes...", meg "Nagyon rossz, gondolj csak bele..." típusú válaszokat adják. : )
ez egy váz nélküli nyereg, nem, nem kényelmes a lónak, hosszú távra semmiképp sem való! nincs váz, nincs ami eloszlassa a súlyt, tehát a hátának kis szakaszát "nyomja" a lovas.
további hátránya, hogy jár hozzá egy heveder, ami azonban nyilván hamarabb tönkremegy, mint a nyereg, de külön nem lehet venni, és ez a heveder méret a díjlovas és a normál heveder közötti átmeneti méret.
én próbáltam ilyen nyerget, annyira kényelmes se volt, mert nem ültetett úgy, meg fura volt, hogy érzem a lovat.
szerintem ne vegyél! tudom, hogy olcsó, de nem véletlenül, a nyereg lelke a váz hiányzik belőle. persze így bármelyik lóra jó, de valójában inkább egyikre sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!