Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit gondoltok erről a nyeregről?

Mit gondoltok erről a nyeregről?

Figyelt kérdés
link : [link]
2014. ápr. 8. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Túl mélyen nem ültet , plusz hamar tömetni kell majd(ha sokat használod).. Ezentúl nem tudom ki ,hogyan van vele de ennyit egy univerzálisért semmiképpen nem adnék.
2014. ápr. 8. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyetlen fotóból kb semmit nem lehet megállapítani. Se a támaszokat, se a gerinccsatornát, se semmit nem látni rajta.

Általánosságban elmondható, hogy ilyen árkategóriában gondolkozol, nem éri meg új nyerget venni, mert nem egy nagy minőség, amit ennyiből elő tudnak állítani. Nekem pl. van egy ugyan ilyen felépítésű, jó állapotú nyergem, fele ennyiért és hát olcsó nyergeknél 30 ezer forint elég sokat számít.

2014. ápr. 8. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem éri meg.. ennyiért vegyél egy használt stübbent, keresgetni kell és lehet találni. univerzális márka nélkülni nyerget pedig már 30 körül is kapsz, ha jól választasz azt is sokáig lehet nyúzni
2014. ápr. 8. 22:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem túl jó.

Láttam már ilyet egy hafin, messziről les róla, hogy gagyi.

Egyszer vettem egy olcsó árkategóriás nyerget párszor használtan, borzasztóan szeretem, pedig van wintecem is. Külföldön vették, sajnos Magyarországon nem lehet kapni, pedig az árához képest nagyon jó.

Ki lehet fogni jókat, de ezt pár év alatt elkezd tönkremenni...

Nézz inkább használtat, ahogy az előzők is írták:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 9. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezek a Stübben, Kieffer nyergek azért nagyon lerongyoltak és ahhoz képest nem olcsók. No name nyerget viszont talál fele ennyiért, ami ugyan szolgált már pár évet, de még jó állapotú és az is marad még elég sokáig.
2014. ápr. 9. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!