Mit gondoltok erről a nyeregről?
2012. júl. 22. 14:58
1/7 anonim válasza:
Ez egy gyerek, illetve női nyereg, vékony, alacsony testalkatra, ha nem haladod meg az 55kg-t, és odafigyelsz, hogy a jövőben se haladd meg, akkor megfelelő lehet, jó árban van, bár márkátlan és használt.
2/7 A kérdező kommentje:
48kg vagyok,de nem értem hogy lehet használt?
2012. júl. 22. 15:26
3/7 anonim válasza:
Hát eléggé egyszerű nyereg. Szerintem nem valami jó. Internetről vásárolni meg eleve hülyeség.
4/7 anonim válasza:
Nem valami strapabíró darab, de hobbilovaglásra, heti 1-2 alkalommal oké.
5/7 anonim válasza:
Igen, annyi használatra, amennyire te szeretnéd, jó lehet. Csak arra számíts, hogy hamarabb "ki fogod ülni", mint egy jobb minőségű nyerget. Szerintem megveheted, bár én inkább keresnék egy használt, de erősebb nyerget.
6/7 anonim válasza:
Szolnokon eladó egy nagyon jó Popovics nyereg. Kényelmes a lónak és a lovasnak is. 95.000 FT-ért hirdetik. Ez volt Popovics József utolsó nyerge, és kézzel készített ő maga még halála előtt. Én is kipróbáltam, nagyon kényelmes volt. Lehet, hogy kopott, de 100x annyi ideig fogja húzni, mint ez a kis nyeregnek se nevezhető géppel készített dolog.
7/7 anonim válasza:
utolsó válaszoló: írnál nekem üzenetet nagyon érdekelne a nyereg,mindent bejártam már egy jó popovics nyeregért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!