Amikor éppen havi bajotok van akkor mit használtok, tehát tampont vagy intim betétet? Melyik praktikusabb lovagláshoz? Lovardában eltudtok menni illemhelyre?
Figyelt kérdés
Gondolom akinek lova van, ő akkor is lovagol ha éppen akkor van a havi baja, mert az nem lenne jó megoldás ( gondolom), hogy akkor addig nem ül lóra.2014. okt. 27. 19:39
1/6 anonim válasza:
TAMPOON és betét!!
Perszeee, majd ott cuppogok a lovon, aztán melléfolyik, meg elcsúszik...Hát mííly guszta :D :O
Tampont használok és mellé még egy nappali szárnyas betétet (biztos ami biztos, ha átázna esetleg mielőtt visszaérnék).
2/6 anonim válasza:
"Ötcseppes" betétet (vagy akár éjszakait). Ez hosszabb mint a normál, meg többet tud felszívni, így kényelmesen lehet lovagolni akár több órát is. Tamponnal is szoktam, de csak néha, eleinte zavart amíg nem tudtam rendesen feltenni. És mindig érdemes alá betétet tenni.
3/6 anonim válasza:
Én tampont használok, és ugyanúgy, mint az első, egy biztonsági betétet plusszba. Én alapjáraton sem szeretem, ha kijön belőlem, így nem csak lovaglásra, hanem a hétköznapokban is tampont használok, de lovaglásnál végképp nem tudnék mást elképzelni, sőt, mondom, ott a betét is biztosítéknak, főként ha kimegyünk terepre vagy hosszabb edzésem lesz.
4/6 anonim válasza:
Simán tampont, annyi elég, még egy erősebb napon is.
5/6 anonim válasza:
Én is tamponozok, betéttel csak kínszenvedés! Alá csak tisztasági betétet teszek, mert én el tudok menni egy egész kultúrált illemhelyre lovardában.
Viszont tamponnal csak akkor lesz kényelmes, ha fel tudod rendesen tenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. nov. 10. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!