Hörcsögnek kerék? Szerintetek melyik praktikusabb?
Nem rég vettem az aranyhörimnek kereket. De nem tudja, hogy kell használni .. egy ideig benn volt nála .. mondom majd megtanulja és rájön a dolog nyitjára .. na de helyette mit látok .. hogy beszorult a kerék lábába meg a kerék közé és jó hogy nem fulladt meg. Szerintetek ne is kísérletezzek tovább evvel a kerékkel? Vagy vegyek valami másfélét?
Pont ilyen van:
Na meg egy ilyen is,
de ezt nem tudtam felszerelni a ketrec oldalára, mert ahogy elnéztem ez olyanra való ahol vízszintesen mennek a rácsok, az höri ketrecén meg függőlegesen.
Valaki tud valamit ajánlani?
Szerintem a 2. az jobb. Tehát ne legyen fémből.
Én sem értem, hogy szorulhatott be a lába, de szerintem vegyél neki másfajtát, de mindenképp legyen neki mókuskereke mert imádják és játszani fog benne, nem lesz baja! Az átmérője pedig minimum 18-20 cm között legyen, mert ez az idális az aranyhörcsög számára, tehát semmiképp ne legyen kisebb! Erre ügyelj!
Pl. ezek jók:
Remélem most jó lesz a 2. link: tehát ez is jó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!