Elég érdekes szöveget olvastunk angolon. A szövegben az volt hogy élt egy család és a házban tartottak lovat és hát az volt a szövegben hogy spagettit szokott enni meg limonádét... Lehetséges ez?
ne szórakozzá má olvasol egy mesét itt meg megkérdezed hogy létezik-e ilyen? különben meg ha nincs más biztos megeszik de nem tesz nekik jót
2010. jan. 17. 11:13
2/12 anonim válasza:
dehogyis!!! kine próbáld...
kólikát fog kapni tőle... :S
L/15
2010. jan. 17. 11:13
3/12 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem.. Nekem nincs lovam, nem is jutott az eszembe hogy kipróbálnám...
2010. jan. 17. 11:17
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem létezik. Mondjuk spagettiről mintha már hallottam volna...nem tudom de limonádét biztos nem lehet =)
2010. jan. 17. 11:23
5/12 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ, de én meg azt olvastam, egy ,,Mesekönyv" című könyvben, hogy a macskák mákostésztát szeretik málnaszörppel. Ez igaz lehet szerintetek???
...
Szerintem egyébként nem, a lovak nem szeretik a spagettit meg a limonádét.
2010. jan. 17. 11:24
6/12 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség....
bár a mi lovunk a sört szereti:)
2010. jan. 17. 12:07
7/12 anonim válasza:
Szia!
A spagetti felől elég erős kétségeim vannak (főleg ha szósz is van hozzá), nem hiszem, hogy létezne ló, amelyik étvágygerjesztőnek találja.
A linomádét viszont, ha inkább édes mint savanyú, el tudom képzelni, hogy szívesen megisszák, persze, lova válogatja (sok ló nagyon kényes az ivóvizére).
Jót viszont egyik se tesz nekik!
Üdv:
egy állatorvostan-hallgató :)
2010. jan. 19. 15:25
8/12 anonim válasza:
Érdekes sztori lehetett. Egyébként nem hiszem. Találkoztam már lóval, amelyik a papírt szerette, szamárral, amelyik a mézes puszedlit, a kutyánk meg a dióért rajong.
2010. jan. 21. 14:55
9/12 anonim válasza:
NEM!
a ló csak fűféléket és növényeket eszik!!!!
a limonádé is hüyleség... ha kitöltöd neki megisza.. de NEMSZABAD!!
csak víz :)
2010. jan. 22. 20:24
10/12 anonim válasza:
:DDDDDDD EZ készz....nem lehet........mondjuk az én lovam chipset már kóstolta egyszer :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!