Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolognai spagettit mikor, ha?

Bolognai spagettit mikor, ha?

Figyelt kérdés

víz, sárgarépa, marhahús (8,5%), paradicsomsűrítmény (5%),

glutén- ill. tojásmentes tészta (2%), rizsliszt, paszternák, növényi olaj, rizskeményítő, só, szurokfű, bazsalikom, fokhagymapor, vöröshagymapor. Ezekből áll, és csak a szurokfű nem volt még terítéken, külön külön már evett, a glutént szépen bevezettük, házi főzelékeket szokott kapni amibe kevés hagyma foghagyma is volt már...

A bibi csak annyi, hogy a lányom 7hónapos, a kaját 8hónaptól javasolják.

Szerintetek most még akkor ne egye, vagy eheti.

2011. aug. 23. 18:28
 1/8 xStefix ***** válasza:
100%

Hát, ha már mindet ette, akkor talán nem lesz ettől sem baja.

Bár én a hozzávalók nagy részét csak jóval később adtam az enyémnek.

Ha nagyon akarod, szerintem legyen, de én nem siettetném a dolgokat.

2011. aug. 23. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Én még várnék vele egy hónapot. Én elég merész anyukának tartom magam, nem vagyok egy paramami, 9 hónaposan már csirkesonkával ette kisfiam a kenyérfalatkákat, de az üveges kajákat azért úgy adtam, ami rá volt írva.
2011. aug. 23. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is mindig betartottam, ami az üvegen volt. De mi az a szurokfű? :)

Figyi, vagy megfájdul tőle a hasa, vagy átmegy rajta a kaja, más baja nem lesz, de pár hetet még tudna várni, nem?

2011. aug. 23. 20:18
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Nekem már bő 6 hósan evett bolognait, igaz mi 4 hónaposan kezdtük. Imádja! Nyugodtan adj neki, ami rá van írva csak ajánlás nem szentírás. Te ismered a babát, hogy mennyire nyitott az új dolgokra, szívesen eszik-e, élvezi-e az új ízeket. Semmi baja nem lesz tőle, ha megkóstoltatod, ha ízlik neki hurrá, ha nem akkor majd egy hónap múlva próbálkozz újra.
2011. aug. 23. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
A szurokfű ismertebb nevén oregáno, ha a bazsalikommal nem volt gondotok, akkor ezzel sem szabadna. Én a paradicsom miatt nem adnám az enyémnek, mert van allergiás hajlam a családban (én), és ezzel egy kicsit óvatos vagyok. szurokfűvel ízesített ételt már evett, és nem volt semmi gond vele. Természetes antibiotikumként is használják.
2011. aug. 23. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem adhatod nyugodtan,nem lesz baja.

Én 10 hónaposomnak volt h 11 hónapos kortól javasolt bébikaját adtam.Bár ez már más kor.

2011. aug. 23. 21:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Mára a családnak tervezem a bolognait, és mikor a bébiételt vettem, akkor is azon agyaltam mi hiányzik a kajához, ezért lett ez, nem figyeltem.

Hát megnézzük ebédre, ha nem ízlik neki, akkor úgyse eszi meg, megkapja bátyus...

2011. aug. 24. 10:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Amúgy köszi a válaszokat.

Szerencsére az összetevőktől nem volt baja külön külön, ételallergiáról nem tudunk.

Szép napot

2011. aug. 24. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!