Bolognai spagettit mikor, ha?
víz, sárgarépa, marhahús (8,5%), paradicsomsűrítmény (5%),
glutén- ill. tojásmentes tészta (2%), rizsliszt, paszternák, növényi olaj, rizskeményítő, só, szurokfű, bazsalikom, fokhagymapor, vöröshagymapor. Ezekből áll, és csak a szurokfű nem volt még terítéken, külön külön már evett, a glutént szépen bevezettük, házi főzelékeket szokott kapni amibe kevés hagyma foghagyma is volt már...
A bibi csak annyi, hogy a lányom 7hónapos, a kaját 8hónaptól javasolják.
Szerintetek most még akkor ne egye, vagy eheti.
Hát, ha már mindet ette, akkor talán nem lesz ettől sem baja.
Bár én a hozzávalók nagy részét csak jóval később adtam az enyémnek.
Ha nagyon akarod, szerintem legyen, de én nem siettetném a dolgokat.
Én is mindig betartottam, ami az üvegen volt. De mi az a szurokfű? :)
Figyi, vagy megfájdul tőle a hasa, vagy átmegy rajta a kaja, más baja nem lesz, de pár hetet még tudna várni, nem?
Szerintem adhatod nyugodtan,nem lesz baja.
Én 10 hónaposomnak volt h 11 hónapos kortól javasolt bébikaját adtam.Bár ez már más kor.
Mára a családnak tervezem a bolognait, és mikor a bébiételt vettem, akkor is azon agyaltam mi hiányzik a kajához, ezért lett ez, nem figyeltem.
Hát megnézzük ebédre, ha nem ízlik neki, akkor úgyse eszi meg, megkapja bátyus...
Amúgy köszi a válaszokat.
Szerencsére az összetevőktől nem volt baja külön külön, ételallergiáról nem tudunk.
Szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!