Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Bolognai Spagettit melyik nap...

Bolognai Spagettit melyik nap lehet enni a fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Így készitve: A tésztát megfözöm.A darálthúst megprítom stb.. A szószt meg csinálom ugy ahogy szokták hagyományosan (Zacskós porbol)

És amikor kész akkor összekeverem az egészet, a tésztát és a szószt egy nagyobb fazékba.

És sajt nélkül.

Igy elkészitve lehet enni ?

Én ugy gondolom szénhidrát napon lehet enni belöle,de nem vagyok benne biztos.És ezért kérdezlek benneteket.

Gúnyolüdük kíméljenek! ÉS ne írjanak.

2010. jún. 11. 10:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Mert ha nem lehet enni szénhidrát napon spagettit, akkor eszek inkább morzsás tésztát:)
2010. jún. 11. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tésztát lehet enni szénhidrát napon, de bolognai félét nem. Hiszen darálthús van benne, az pedig fehérje.

Csinálj pesto-s tésztát, grízes tésztát, vagy valami más port vegyél, amit mondjuk csak vízzel kell elkeverni.

2010. jún. 11. 10:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Valami jo receptet tudsz(tudtok), amit lehet enni szénhidrátnapon, és egyszerüen lehet elkésziteni,(grizes tésztán, és a pesto-s tésztán kivül)

:)

2010. jún. 11. 10:39
 4/10 A kérdező kommentje:

a kérdöjel lemaradt:D

* ?

2010. jún. 11. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
sport + normális étrend és akkor heti 6 nap is eheted
2010. jún. 11. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
A húst fehérjenapon, a tésztát szénhidrátnapon, a bolognait műanyagnapon.
2010. jún. 11. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:

"bolognait műanyag napon." mekkora hülyeség.. :S ha zacskós porból csinálja, akkor még oké is.. de számos egészséges bolognai recept van, amit akár diéta alatt is ehetsz..

egyébként, tényleg sport és rendes étrend, feltételezem te 90 napoztál, ami nagyon könnyen visszajön mivel utána visszatérsz a régi étrendedre..

tudom hogy sok éves poszt, de ki tem tojja le? :)

2013. jan. 3. 19:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Szia. Hú de régi kérdés. Nem csináltam a 90 naposat végig, mert nem fogytam tőle semmit, a kérdés kiirása óta mát több mint 30 kilót fogytam le, annyit is akartam, és fél éve tartom is a súlyom, 2-3 kg ingadotással. :)
2013. jan. 4. 03:05
 9/10 anonim ***** válasza:
naa, akkor gratulálok. :)
2013. jan. 4. 09:09
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :-)
2013. jan. 4. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!