Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szerintetek ez igazságos?

KGabi0000 kérdése:

Szerintetek ez igazságos?

Figyelt kérdés
Múlt héten voltam lovastáborban és hatan voltunk egy lovaglócsoportban.Most voltam 5. alkalommal ebben a lovardában táborozni.Ezen a héten csak vágtáztunk,de abból is csak nagyon keveset és már szerda volt,amikor megkérdeztem,hogy nem ugrathatok-e és erre azt mondta az edző,hogy nem,mert akkor a többi lovas,aki velem lovagol megsértődne és könyörögnének,aztán ő megkegyelmezne és mindenki sorra borulna le a lovakról,de ha jövök az utolsó heti táborba,ott haladók lesznek.A kedvenc lovamon lovagoltam egész héten és minden vágyam volt ugratni vele,mivel nagyon jól tud.Hozzáteszem két német lány volt a csoportomban és valószínű,hogy miattuk nem ugrathattam,mivelhogy ők németek...A másik két lán pedig a barátnőm volt és ők mondták,hogy nekik nem lenne baj.De azért sem ugrathattam,szerintetek ez igazságos?

2014. aug. 21. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen igazságos! Ez a tábor erről szólt, hogy mindenki ezt csinálta. A táborban MINDENKI UGYANAZT csinálja, amilyen szintre a tábor meg volt hirdetve.

Ha beiratkozol egy alapfokú angol táborába, akkor igazán nem háborodhatsz fel, ha nem a felsőfokú nyelvvizsgára gyakoroltok. Sőt még azon se, ha veled a tanár nem áll le külön, mert "tudja milyen szinten vagy". Ezek szerint te is tudod. A francnak mentél akkor ebbe a táborba? Miért nem mentél a haladóba?

Ha te arra vágysz akkor oda kell menni. Ha nem odamentél, akkor meg így jártál.

2014. aug. 22. 02:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Itt nincsen olyan,hogy haladó tábor,ha van több haladó,akkor azokkal ugrathatsz,de amúgy nincsen külön kezdő és haladótábor,szerinted én nem abba mentem volna?!Inkább hagyjuk is.Amúgy meg nem sajnálatatom magam,nincs okom rá.
2014. aug. 22. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazságos hogy nem engedett ugratni. Az lehet higy az a két gyerek nem bánja ha te ugratsz de van még másik 3-4 aki meg nem azt szeretné nézni hogy te milyen ügyes vagy és hogy hogyan ugratsz. Az edződ is tudta hogy az a kis x kétszeri átugrásával érdemben nem tudsz hozzátenni az eddigi tudásodhoz és csak azért hogy te elmondhasd hogy ugrattál azért nem fog egy kis magánórát tartani. Ha tudtad jól hogy ez a tábor nem azon a szinten van amit te tudsz akkor sejthetted volna hogy nem fog a te kényed-kedved szerint mini ugró edzést tartani a többiek meg csak nézzék.

Az alázat meg a másik,nem tehetnek róla hogy nem tudnak még ugrani és hogy nem megy nekik olyan jól a vágta mint neked aki x éve jár lovagolni. Ők se azért jöttek mert téged szeretnének nézni ugrás közben. Az edződ pedig, ha eljöttél ebbe a táborba akkor nem fog csak neked magám feladatokat kitalálni. Nekem az edzőm mindig azt mondja hogy a lovagláshoz is alázat kell ez az eset pedig nagyon arról szól hogy benned nincs elég.

2014. aug. 22. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ugratni akarsz, akkor menj edzőtáborba, ahol intenzív hétvégén ugró lovon lovagolhatsz, elmélettel és idomítással fűszerezve. Ha tanulni akarsz, akkor ilyen helyekre járj ne nyári táborba, mert ott csak a lötyögés megy. Ha meg nem tetszik a rendszer menj máshová lovagolni, vagy erre még nem gondoltál?
2014. aug. 22. 19:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy egyéni, magánedzéseken nem ugorhatsz, mert a ló nem tud ugrani? A tehén is ugrik egy méterig, ha megijesztik...
2014. aug. 22. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!