Mit tudok én tenni ha bizonyos okok miatt állatorvost nem hívhatok?
A patája annyira szét van rohadva, hogy fehér és véres az egész nyírja, de a többi is sebes és rohadt.
Nem az én lovam, akié az meg nem fogja fel a helyzetet.
Nem tudok mit cisnálni, én ápolom minden nap ennyit tudok tenni.
Annyit teszek csak hozzá, hogy valaki írta a rézgálicot, még a szarun keresztül is van, hogy felszívódik, nem, hogy nyílt seb esetében, mivel eléggé mérgező, azt akárki tanácsolja is, ne használd.
A ló patája amúgy gennyes is, hívj állatvédőket, ne "még gondolkozz" rajta, mert a ló lehet, hogy már most sem megmenthető. Egy ló csak addig ló, amíg van lába, ha nincs neki, vagy csak többé kételen akár a saját súlyát is elvinni rajta, akkor ennyi volt, vágó.
Ez a réz gálic egy érdekes téma egyébként. Nálunk "hujjujj rákkeltő, mérgező". Külföldön meg napi szinten alkalmazzák. (Lásd Németország, Csehország, stb.)Na hogy is van ez?:)
Biztos a mi tapasztalt és jól képzett orvosaink tudják jól... Ami beválik azt mindig megszüntetik (mikulitz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!