Nem tudom, hogy ide tartozik e, de hogyan keressek rá egy bizonyos lóra?
No Limit...nekem erről egyből egy póni jutott eszembe, amiről tudom, hogy díjlovagolnak vele. Sárga herélt egyébként. :D
Ha a ló versenyzik és tudod, hogy milyen szakágban, akkor a szakág honlapján rá tudsz keresni az eredményei alapján.
Ha jó származású, akkor bizonyos fajták (és bizonyos mének) fedeztetési jegyzéke fent van a neten, ott is meg tudod nézni.
Ha ezek közül egyik sem igaz a lóra, akkor már nehezebb a dolog... A sütése alapján kéthetsz róla infókat a Szövetségtől, de ez már nem ingyenes.
Megint én. :)
Annyit tudok még róla, hogy Tilly Dóra Emma volt a lovasa, esetleg keress rá így. De ha szeretnél róla képeket szerezni, szerintem keresd fel Facebook-on Tilly Dórát, és kérj tőle pár fotót. Biztos szívesen küld. :)
(Egyébként valószínűleg az én gépemen is van róla pár kép, mert egyszer fotózgattam díjlovas OB-n és nagyon rémlik, hogy ott voltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!