Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Estetek már le a lóról? És ha...

Estetek már le a lóról? És ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 14:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kb 20 x eshettem összesen, de (a mostanit leszámítva) két és fél éve nem estem lóról.

Az előző héten az új lovammal estem terepen. Nem emlékszem semmire, elvileg tempós vágta volt és elesett a ló velem együtt, én meg fejre estem. Mentőhelikopter jött érte, eltört két csigolyám. Bánatomra hat hétig nem ülhetek lóra..

E

2014. aug. 7. 18:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom előző, remélem semmi maradandó bajod nem esett a csigolyatörés miatt...
2014. aug. 7. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Teljesen meg fog gyógyulni, már hiányzik is a lovaglás! :)

E.

2014. aug. 8. 07:59
 14/15 anonim válasza:

Ááá,megszámolhatatlanul sokszor estem.:)Mikor kezdőbb voltam minden apró hülyeség miatt leestem...:S Aztán lett egy durvább esésem,és onnantól azért elkezdtem fejlődni...:) De pár szitut azért megemlítek.:)

-duplaugrás második eleménél kitért a ló,bakolt én meg elszálltam.:D

-szőrén lovagoltam,vágtáztam,odaraktam a csizmám hogy kicsit tempósabb vágtára bírjam a lovat,erre ő megunta,bakolt aztán ja.:))

-barátnőm pónija megunta az ugróedzést ,küldtem az akadályra,ő kitért de ott volt a tuskó amire a rudat raktuk ,úgyhogy azt még átugrotta.:D

És még sorolhatnám.xD

2014. aug. 17. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Az első négy éves koromban volt. Ügettem kéz nélkül és elkezdet vágtázni, erre én ráestem a villanypáztorra, aztán majdnem összetiport. A második már nem abban a lovardában volt, ügettünk terepen, kiestem a kengyelből és lecsúsztam. Aztán azt hazudtam anyunak azért sáros a pulcsim mert bekivitt egy csipkebokornak a ló. Aztán persze elárultam de mivel semmi bajom nem volt nem szidott le.
2016. febr. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!