Kb 20 x eshettem összesen, de (a mostanit leszámítva) két és fél éve nem estem lóról.
Az előző héten az új lovammal estem terepen. Nem emlékszem semmire, elvileg tempós vágta volt és elesett a ló velem együtt, én meg fejre estem. Mentőhelikopter jött érte, eltört két csigolyám. Bánatomra hat hétig nem ülhetek lóra..
E
Teljesen meg fog gyógyulni, már hiányzik is a lovaglás! :)
E.
Ááá,megszámolhatatlanul sokszor estem.:)Mikor kezdőbb voltam minden apró hülyeség miatt leestem...:S Aztán lett egy durvább esésem,és onnantól azért elkezdtem fejlődni...:) De pár szitut azért megemlítek.:)
-duplaugrás második eleménél kitért a ló,bakolt én meg elszálltam.:D
-szőrén lovagoltam,vágtáztam,odaraktam a csizmám hogy kicsit tempósabb vágtára bírjam a lovat,erre ő megunta,bakolt aztán ja.:))
-barátnőm pónija megunta az ugróedzést ,küldtem az akadályra,ő kitért de ott volt a tuskó amire a rudat raktuk ,úgyhogy azt még átugrotta.:D
És még sorolhatnám.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!